Мария Воронцова- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, Уикипедия

Мария Воронцова е детски ендокринолог от Русия. Тя е най-голямата дъщеря на руския президент Владимир Путин. Путин е настоящ президент на Русия и руски политик и бивш офицер от разузнаването. Той е на тази длъжност от 2012 г. и преди това я е заемал от 1999 до 2008 г. От 1999 до 2000 г. и отново от 2008 до 2012 г. той е бил министър-председател.

Бързи факти

Пълно истинско име Мария Воронцова
Псевдоним Мария
Възраст (към 2021 г.) 36 годишен
Професия Детски ендокринолог
Известен като Най-голямата дъщеря на Владимир Путин
Дата на раждане 28 април 1985 г
Място на раждане Ленинград, Руска СФСР, Съветски съюз
Сегашен адрес Москва
Нетна стойност Не се знае
Националност Руски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Зодия Телец
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг
Съпруг Йорит Фаасен

Възраст и ранен живот на Мария Воронцова

Мария Воронцова е най-голямата дъщеря на Владимир Путин и Людмила Путина и е роден на 28 април 1985 г в Ленинград, Руска СФСР (сега Санкт Петербург, Русия). През 80-те години тя посещава немско училище в Дрезден, Източна Германия, където живее семейството ѝ. Тя посещава Peterschule, немска гимназия в Санкт Петербург, когато семейството й се премества там през пролетта на 1991 г.

По-късно, по време на превземането на енергийната търговия на Санкт Петербург от Тамбовската банда, тя и сестра й Катерина бяха изпратени в Германия от баща им, който се страхуваше за безопасността им, където техен законен настойник беше бившият Stasi Matthias Warning, който е работил с баща им в Дрезден като част от клетка на КГБ и създава клона на Dresdner Bank в Санкт Петербург. През 1995 г. тя свири на цигулка на дипломатическа закуска, организирана от руското генерално консулство в Хамбург.По-късно, когато семейството й се премества в Москва, тя се записва в Немското училище в Москва, училище, тясно свързано с германското посолство в Москва за деца на дипломати, с много ученици от Швейцария, Австрия и Германия. Три години по-късно тя започва обучението си в университета като първа година при Катерина. Завършва образованието си след 11 години обучение.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с уникален и спокоен характер. Мария Воронцова е висока 5 фута 6 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.

  Мария Воронцова

Нетната стойност на Мария Воронцова

Колко е нетната стойност на Мария Воронцова? Най-голямата дъщеря на Путин разкри в едно от интервютата си през юли 2019 г., че е съсобственик на огромното здравно предприятие „Номеко“. Тя също така е участвала в най-добрата частна инвестиция в руското здравеопазване. Nameko използва базирани на изследвания подходи за борба с рака. Тя даде интервю за Русия 1 (държавната телевизия). Смята се, че нетната й стойност е между 10 милиона долара. Тя говори за първата стъпка в света на бизнеса.

кариера

Воронцова получава бакалавърска степен по биология от Санкт Петербургския държавен университет и медицинска степен от Московския държавен университет през 2011 г. Тя е докторска степен. кандидат в Ендокринологичния изследователски център в Москва, който се ръководи от Дедов и администрира благотворителната инициатива Алфа-Ендо за деца с ендокринни заболявания, с Иван Иванович Дедов като неин съветник. Alfa-Endo е подкрепена от Alfa-Bank на Alfa Group, ръководена от Петр Авен и Михаил Фридман.

Воронцова е съавтор на пет статии между 2013 и 2015 г., включително Състоянието на антиоксидантната система на кръвта при индивиди с активна акромегалия. Тя също е съавтор на книга относно идиопатичното забавяне на растежа при деца през 2015 г. Воронцова е призната за съветник на Путин по генно инженерство, особено при използването на CRISPR за създаване на деца с генетично инженерство.

Мария Воронцова Съпруг и брак

Кой е съпругът на Мария Воронцова? Мария Воронцова е щастливо омъжена жена. Йорит Фаасен, нейният мил и грижовен съпруг, е неин съпруг. Йорит е богат бизнесмен, който стана известен, след като се ожени за най-голямата дъщеря на президента Владимир Путин. Той беше нападнат от четирима бодигардове, принадлежащи на руския финансист Матвей Урин, съсобственик на Trado-Bank, през ноември 2010 г. Съсобственикът преди това управляваше друга банка на име Breeze Bank и беше свързан с четири други московски банки. Урин беше отстранен от работа и в крайна сметка затворен в Бутирка след половинчасов инцидент.

Не само това, но той беше длъжен да се откаже от цялото си имущество, включително голямото си участие. Мария и Йорит Фаасен живееха в мезонет на жилищна сграда във Воршотен, Холандия. Въпреки това, след предполагаемия случай на полет 17 на Malaysia Airlines, който е бил свален от проруските сепаратисти в Украйна, холандците призоваха за експулсирането на Воронцова от нацията през 2014 г. Твърди се, че двойката живее в Москва през 2015 г.

Популярни Публикации