Джоселин Таун - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Джоселин Таун е известна френско-американска актриса, продуцент и режисьор. Джоселин Таун също е добре известна с това, че е известна съпруга на известния актьор и комик Саймън Хелбърг.

Бързи факти

Пълно име: Джоселин Таун
Дата на раждане: 08 август 1976 г
Възраст: 46 години
Хороскоп: зодия Дева
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, продуцент, режисьор
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 7 юли 2007 г
Съпруг Саймън Хелберг
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 32-26-32 инча
Родно място Санта Моника, Калифорния
Националност американски, френски
Етническа принадлежност френско-американски
баща Роджър Таун
деца Две (Аделин и Уайлдър Таун Хелбърг)

Биография на Джоселин Таун

Джоселин Таун е роден на 8 август 1976 г. и сега е на 46 години. Тя е родом от Санта Моника, Калифорния, и е зодия Лъв. Що се отнася до семейството й, майка й е французойка, а баща й е американец. Следователно Таун е гражданин както на Франция, така и на Съединените щати.

През 2013 г. получава френско гражданство чрез майка си. Тя също има Роджър Таун като баща. По същия начин чичото на този герой е сценаристът Робърт Таун.Височина и тегло на Джоселин Таун

Джоселин Таун е висока жена, която стои на височина приблизително 5 фута 4 инча (1,63 метра) и тежи около 114,64 паунда (52 кг). По същия начин, измерванията на тялото на Towne са приблизително 32-26-32 инча за гърдите, талията и бедрата. Освен това режисьорът на We'll Never Have Paris има руса коса и лешникови очи.

 Джоселин Таун

Джоселин Таун

кариера

Джоселин Таун е известен професионално актьор, режисьор и продуцент. Тя е добре известна с ролите си в редица филми, включително Almost Famous, We’ll Never Have Paris и I Am I.

По същия начин тази актриса има множество епизодични изяви във филми и телевизионни предавания, като Havoc през 2005 г., Gilmore Girls през 2007 г. и The Selling през 2011 г. Тази персона направи своя режисьорски дебют през 2013 г. с филма I Am I. We'll Never Have Paris, който беше сърежисиран от съпруга й Саймън Хелберг през 2014 г., беше следващият й филм.

Подобно на това, в два епизода на „Методът Комински“ от 2021 г. тази актриса изигра ролята на Джанин. Освен това тя играе ролята на Глория Келър в три епизода на Lodge 49 през 2018 г. Освен това актрисата Таун направи няколко епизодични роли в други филми, включително Diani & Devine Meet the Apocalypse, The Pity Card и Derek and Simon: The Show.

Нетната стойност на Джоселин Таун

Нетната стойност на Джоселин Таун се оценява на 1,5 милиона долара . Работата й като актьор, продуцент и режисьор във филми и телевизионни програми е основният източник на доходи на Towne. Съпругът й, от друга страна, струва 45 милиона долара.

Джоселин Таун Съпруг, брак

Джоселин Таун е доволна съпруга. На 15 юли 2007 г. тя се омъжи за мъж на име Саймън Хелберг. Аделин и Уайлдър Таун Хелберг, децата на тази известна двойка, са техни дъщери. Нейният съпруг, който играе Хауърд Воловиц в Теория за Големия взрив, е известен американски актьор и комик.

Популярни Публикации