Франи Ариета- Wiki, биография, възраст, нетна стойност, височина, тегло

Франи Ариета е гримьор, известен със страницата си в Youtube, „Франи Ариета“. Франи Ариета е добре известна със съветите за грим, които публикува на страницата си в YouTube. Научете повече за Franny Arrieta Wiki, биография, възраст, връзка, гадже, височина, тегло, нетна стойност, кариера и факти

Кратки факти за Франи Ариета

Истинско име Франи Ариета
Псевдоним Франи
Известен като Youtube
Възраст 25 години
рожден ден 27 март 1997 г
Родно място Ню Джърси, Съединени американски щати
Знак за раждане Овен
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина 66 инча
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена 32 А
Цвят на очите Рус
Цвят на косата Светлокафяво
Номер на обувка 5 (САЩ)
гадже единичен
Съпруг N/A
Нетна стойност 5 милиона долара.
Марки N/A
Хоби N/A

Франи Ариета Биография, възраст, семейство

Коя е Франи Ариета? Франи е YouTuber от Съединените щати. Тя беше роден на 27 март 1997 г . Нейната зодия е Риби и тя е такава 25 годишен. По същия начин Франи е родена в Ню Джърси, Съединените щати; нейната националност е американска и е от латиноамерикански произход. Отново Франи е дъщеря на армейските офицери Франк Ариета и Анджела Ариета. Нейните предци са наполовина колумбийци и наполовина пуерториканци. Що се отнася до нейния брат или сестра, Франи е единственото дете на родителите си. Франи сега е студентка в колеж със специалност „Бизнес администрация“, която черпи от нейния професионален опит.

  възраст на Франи АриетаВисочина и тегло на Франи Ариета

Колко висока е Франи Ариета? Франи е висока 66 инча. Нейното слабо и стегнато тяло контрастира добре с русата й коса и светлокафяви очи. Размерът на крака на Франи също е 5. (САЩ). Тя обаче не е разкрила измерванията на тялото си.

  Височината на Франи Ариета

Кариера и професионален живот на Франи Ариета

Франи стартира канала си в YouTube, когато беше на 12 години, но по-късно го премахна, защото не беше страстна за него. Тя също се завърна в канала в YouTube на 10 юли 2014 г. Първото видео на Франи беше пародия на албум, който тя сподели с приятелката си Ани. Той получи 58 000 гледания за „Franny and Ani Acoustic Trap Queen Cover“. По същия начин вторият й видеоклип, „Hailee Steinfeld – Starving (Cover),“ получи 390 000 гледания.

По същия начин Франи обича да пее и има много кавъри и участия. Освен това е написала и издала различни албуми, които е публикувала на страницата си в YouTube. По същия начин тя се появи в „iHeartRadio“, което беше фантастично преживяване за Франи.

  Инфографика за биография на Франи Ариета

Биография на Франи Ариета

Нетната стойност на Франи Ариета

Колко е нетната стойност на Франи Ариета? Франи е YouTuber, както и Instagram актриса. По същия начин тя е натрупала значително богатство чрез своя канал и е компенсирана от рекламодателите за популяризиране на техните продукти. От друга страна, Франи не е разкрила точната си нетна стойност. Според някои доклади, Нетното състояние на Франи е около 5 милиона долара към октомври 2022 г.

  Франи Ариета нетна стойност

ЧЗВ

Коя е Франи Ариета?

Тя е гримьор и youtube звезда от Съединените щати

Колко е нетната стойност на Франи Ариета?

Тя има приблизителна нетна стойност от около 5 милиона долара

Кой е гаджето на Франи Ариета?

Тя пази живота си в тайна, така че няма информация за нейния приятел и връзка.

Колко висока е Франи Ариета?

Тя стои на височина от 66 инча.

Популярни Публикации