Навароне Гарибалди - Всичко за сина на Присила Пресли

Навароне Гарибалди е певец, автор на песни и музикант от Съединените щати. Той стана известен като водещ вокалист на американската рок група „Them Guns“. Той е най-известен като син на Присила Пресли, актриса и предприемач.

Бързи факти

Пълно име Навароне Гарибалди
Първо име Навароне
Фамилия Гарибалди
Дата на раждане 1 март 1987 г
Възраст 34 години
Професия певец, автор на песни и музикант
Националност американски
Град на раждане Санта Моника, Калифорния
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Марко Гарибалди
Баща професия Филмов продуцент
Име на майката Присила Пресли
Професия майка актриса и бизнес магнат
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Риби
Семейно положение Запознанства
Връзка с Елиза
Братя и сестри Лиза Мари Пресли

Връзка и приятелка

Все още не е женен. Що се отнася до неговия акаунт в Instagram, той сега се вижда с дама на име Елиса. Информацията за приятелката му не се вижда на неговите wiki страници. Той иска да запази романтичните си връзки дискретни. Приятелката му е зашеметяваща и дуото прекарва страхотно време заедно. Тяхната връзка изглежда доста всеотдайна и тя може да бъде бъдещата му булка. Преди това е излизал с няколко странни жени.

  Навароне Гарибалди

вПрисила Пресли, майка

Присила Пресли, пълно име Присила Ан Пресли, стана известна, след като се омъжи за покойния Елвис Пресли, известен рок изпълнител. Родена е на 24 май 1945 г. в Бруклин, Ню Йорк, САЩ. Нейните родители са покойната Анна Лилиан Иверсен и пилотът от ВМС на САЩ Джеймс Вагнер. Когато беше на шест месеца, баща й загина в самолетна катастрофа. На 14 тя среща бъдещия си съпруг Елвис Пресли на парти през 1959 г. На 1 май 1967 г. се омъжва за него. Те имат едно дете заедно. На 9 октомври 1973 г. те разтрогват брака си и се развеждат.

Родителски любовни дела

Марко Гарибалди е името на баща му. Той е собственик на бизнес, сценарист и консултант. Двойката първоначално се запознава през 1984 г. чрез общ познат. Те бяха заедно от 22 години. Те имат едно дете като двойка. В началото на 2006 г. те го прекратиха.

Момент със знаменитата майка

Майка му е на 75 години, но изглежда много по-млада и по-мила. Майка му е публикувала множество техни снимки в Instagram. Те прекарват много време заедно. На 7 май 2015 г. комбинацията майка-син присъства на премиерата на рекламата Max: Fury Road в Холивуд, Калифорния. Домакин на събитието беше TCL Chinese Theatre IMAX. Беше облечен доста добре в черна риза, сако и панталон. Неговата прекрасна майка облече този ден бял топ и черна пола.

Привързаност към влечугите

Навароне Гарибалди е ентусиаст на влечугите. Той е добре запознат с различни видове влечуги. Той е публикувал много снимки за това в своя акаунт в Instagram. Във филми той също е виждал как се размножават влечуги. На 30 септември 2016 г. той качи своя снимка с питон на врата. Работил е с мрежести питони и азиатски водни монитори.

Беше ли животът на Присила контролиран от нейния Късен. Съпруг Елвис?

Както беше посочено по-рано, майката на NNavarone прекарва по-голямата част от живота си с покойния си съпруг Елвис. В интервю за Loose Women актрисата обясни как Елвис е имал толкова много власт над живота й. Един от водещите на шоуто попита дали й е било трудно да се справя с живота на Елвис, тъй като той е знаменитост, а тя е в юношеството си.

В отговор Присила каза, че е трудно за нея, тъй като Елвис вече е сформирал вътрешна група в Грейсленд. Тя продължи да казва, че те са живели в балон. Тя каза, че е загубила от това да бъде обикновена тийнейджърка, въпреки че си е прекарвала добре. Присила каза, че е живяла живота му, правейки всичко, което той пожелае, като ходене на кино, слушане на музика, посещение на места и т.н. Присила каза, че се е изгубила по средата. Тя каза още, че връзките й са уникални. Освен това тя нямаше представа какво се случва с нейната възрастова група.

Бил ли е арестуван Навароне Гарибалди, докато е бил тийнейджър?

Много от вас може би вярват, че Навароне е имал най-идиличното детство. Той несъмнено го направи, но Навароне също беше заобиколен от противоречия. Според докладите той е бил арестуван за превишена скорост след употреба на марихуана, когато е бил на 17 години. Освен това имаше спекулации, че той носи халюциногенни гъби. Беше забранен в Съединените щати, защото включваше наркотици от списък I, псилоцибин и псилоцин. Не само това, но художникът също беше пристрастен към h*roin и му беше трудно да остане чист. Беше заявено, че той се е забъркал с d*ugs поради трудно възпитание. Майка му винаги беше в светлината на прожекторите, тъй като беше по-добрата половина на Елвис Пресли, и цялото семейство беше постоянно принуждавано да попада в ненужните светлини на прожекторите.

Нетна стойност

Той има голяма заплата и нетна стойност, но все още не е разкрил печалбите си. Той се издържа солидно с певческата си професия. През 2013 г. създава групата hem Gunsin California. Той е основният вокалист на групата, както и китарист. Те са свирили на няколко известни места, включително Viper Room, Troubadour и много други. Те вече са посетили много части на страната.

  Навароне Гарибалди

Навароне Гарибалди (Източник: Google)

През 2016 г. групата издаде два сингъла, Somebody Called the CCops’ и хороскоп.“ Присила Пресли, майка му, има нетна стойност от 50 милиона долара към октомври 2022 г. Тя печели толкова пари от дългата си актьорска кариера и няколко бизнес дейности. Досега тя участва в няколко филма и телевизионни програми.

Любопитни факти

  • Роден е на 1 март 1987 г. в Санта Моника, Калифорния, САЩ.
  • Той е американски гражданин.
  • Лиза Мари Пресли, певица и композитор, е негова полусестра от страна на майка му.

Популярни Публикации