Сам Триполи- Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност

самият Триполи е американски комик, подкастър, медийно лице, продуцент, писател, YouTuber и онлайн знаменитост от Кортланд, Ню Йорк. Той е добре известен в нацията с невероятната си стендъп комедия.

Бързи факти

Пълно истинско име самият Триполи.
Друго име Голям сок.
Нетна стойност USD 4-5 милиона (приблизително).
рожден ден 28 октомври 1973 г.
Възраст (към 2021 г.) 48 години.
Професия Комик, подкастър, YouTuber, продуцент, писател, бизнесмен и интернет личност.
Родно място Кортланд, Ню Йорк, Съединени американски щати.
Резиденция Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Гимназия Cortland Jr. Sr.
Университет на Невада, Лас Вегас.
Квалификация Завършила Психология.
Слънчев знак Скорпион.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 78 кг .

Възраст и ранен живот на Сам Триполи

самият Триполи беше роден на 28 октомври 1973 г , в Съединените щати в Кортланд, Ню Йорк. Той е нежно известен като „Големия сок“. Според страницата му във Facebook той живее в Лос Анджелис, Калифорния, Съединените щати, със семейството си. Сам е на 48 години (към 2021 г.). Той посещава гимназия Cortland Jr. Sr., след като завършва основното си обучение в частно училище с братята си. Според неговия акаунт във Facebook той е посещавал университета в Невада, Лас Вегас, и е завършил с отличие психология през 1997 г.

Височина и тегло на Сам Триполи

Сам Триполи е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 78 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  самият Триполи

Нетната стойност на Сам Триполи

Колко е нетната стойност на Сам Триполи? Известният комик води богат начин на живот със семейството си. Купува собствен дом и го обзавежда със скъпи мебели. Притежава и луксозни автомобили. Сам получава компенсация за усилията си в комедия, изпълнения на живо, подкасти, продуциране, актьорство, писане, YouTube и много други области. Нетната му стойност се оценява на между 4-5 милиона USD (приблизително).

кариера

Триполи каза, че е започнал работа на много места малко след като е завършил образованието си. Искаше да се присъедини към комедийния клуб, тъй като обичаше да разсмива хората. Дълги години той работи като комикс в The World Famous Comedy Store. Не само това, но той също е работил в Hollywood Hotel, SKUNK Magazine, Fight Life, Improv Comedy Clubs, Stand Up Comic и много други места. След това той беше принуден да присъства на прослушвания на Spike TV от приятел.

В крайна сметка той беше избран за съ-водещ на мрежата Wild World of Spike. От биографията му в IMDb научихме, че той също е писател, продуцент, подкастър и актьор. Той създаде свой собствен подкаст, „Comedy Film Nerds“, както и други. От 2011 г. до 2013 г. получава национално признание за работата си в сериала „Палавото шоу“. От 2016 г. той е водещ и подкастър на „Tin Foil Hat with Sam Tripoli“.

Съпруга и брак на Сам Триполи

Коя е съпругата на Сам Триполи? Сам Триполи е надарен и интелигентен човек. Той е бил модел за подражание за много хора, които искат да бъдат стендъп комици. Много от почитателите му се интересуват да научат повече за личния му живот и брака му. Прегледахме акаунтите му в социалните медии и интернет, но не намерихме информация относно личния му живот. В акаунтите си в социалните мрежи той пише единствено за работата и приятелите си. В резултат на това не можем да кажем дали е женен или не. Освен това информация за децата му все още не е публикувана.

Популярни Публикации