Луций Хойос- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Луциус Холес е базиран в Лос Анджелис американски актьор, музикант, звезда в социалните медии, предприемач, личност в телевизионни предавания и медийно лице. Той стана известен в резултат на ролите си в Heroes Reborn, PAW Patrol и Awake.

В момента той работи върху следващия си проект, Once Upon a Time in Staten Island and Everything’s Fine. Той се стреми да бъде като брат си Рикардо Хойос, известен актьор в Съединените щати. Lucius има канал в YouTube, но не е публикувал много видеоклипове там.

Бързи факти

Пълно истинско име Луциус Холес.
Други имена любов.
Дата на раждане 31 август 2001 г.
Възраст (към 2020 г.) 19 годишен.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия християнството.
Място на раждане Алистън, Онтарио, Канада.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Професия Актьор, музикант и звезда в социалните мрежи.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).
образование Гимназист.
Училище/Колеж Домашно обучение.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Националност канадски.
Зодия Зодия Дева.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″.
В метри: 1.78 m.
В сантиметри: 178 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 61-65 кг.
В паундове: 134-143 lbs.
Цвят на косата черен.

Биография на Луций Холс

Луциус Холес е роден на 31 август 2001 г. в Алистън, Онтарио, Канада. В момента живее в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Амбициозният актьор е само на 19 години (към 2020 г.). Семейството му нежно го нарича Луш.Хойос се е записал в местно канадско училище, за да завърши основното си образование. По-късно приема стипендия за обучение в Америка. На неговата възраст щеше да бъде гимназист в реномиран колеж.

Рикардо Хойос, старши (баща) и Айлин Хойос (майка) раждат Луциус Хойос (майка). Има близки отношения с родителите и бабите и дядовците си. Той много обича баба си Мамарян. Родителите му винаги са го насърчавали да се занимава с актьорска кариера.

Той е по-малкият брат на Рикардо Хойос. Рикардо е известен актьор в Холивуд. Той е добре известен с работата си във филма на Netflix „Degrassi: The Next Generation“. Луциус е със смесен произход, тъй като баща му е от френско-канадски произход, а майка му е от ирландски произход.

  Луциус Холес

Lucius Holes (Източник: Twitter)

Луциус Хойос Гадже, Запознанства

С кого се среща Луций Хойос? Хойос е млад и талантлив актьор, който е постигнал много на толкова млада възраст. Той си сътрудничи с редица известни актьори по време на актьорската си кариера. Текущият му статус на връзка обаче не е известен, така че предполагаме, че е необвързан. С упоритата си работа той се опитва да достигне върха на успеха.

кариера

Луциус започва кариерата си през 2012 г. с филма „The Lesser Blessed“, режисиран от Анита Дорон. В този филм той играе Дони Бек. След това се появява в редица телевизионни предавания, включително Max and Shred, Lucky 7, Saving Hope и други.

Той играе Хосе Гутиерес в телевизионния минисериал „Heroes Reborn“ от 2015 до 2016 г. Тим Кринг излезе с идеята. Имал е възможността да си сътрудничи със Закари Леви, Райън Гузман, Джак Коулман, Хенри Зебровски, Кики Сукезане, Роби Кей и др. Той също така се появява в телевизионния сериал „Между“ и анимационния сериал „PAW Patrol“.

Наскоро той се появи във филма на Netflix „Awake“ през 2021 г. Този филм е режисиран от Марк Расо. Заедно с Ариана Грийнблат, Фин Джоунс, Дженифър Джейсън Лий и Шамиър Андерсън, той играе Ноа. В момента работи по предстоящи проекти като Everything’s Fine и Once Upon a Time in Staten Island.

Lucius Holes Нетна стойност

Луциус Холес изкарва добре от професията си. Той би направил около 25-35 хиляди USD (приблизително) от филми и телевизионни предавания. Той също така получава компенсация чрез реклами и социални медийни платформи. Нетното състояние на Луциус се оценява на между 3 и 4 милиона долара към октомври 2022 г.

Факти

  • Луциус обича да играе боулинг с братята и сестрите си.
  • Обича да пътува до нови места с приятелите си.
  • За да заснеме изображенията, младият актьор използва различни филтри и приложения на Snapchat.
  • През 2014 г. той използва приходите си, за да си купи китара и да се научи да свири на нея.
  • Братът на Рикардо Хойос има домашно куче, с което прави забавни снимки и ги публикува в социалните мрежи.
  • Той се появява в реклами на известни марки като Walmart и Kellogg’s.
  • Хойос е присъствал на няколко филмови премиери със своите колеги.
  • Докато преглеждахме акаунта му в Instagram, открихме, че той също обича да играе футбол в свободното си време.

Популярни Публикации