Джо Шоен- Биография, съпруга, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Джо Шу е известен треньор по футбол, интернет личност, медийно лице, бивш футболист и инфлуенсър от Ню Йорк, САЩ. Той стана известен през януари 2022 г., след неочакваното обявяване на New York Giants.

Бързи факти

Пълно истинско име Джо Шу.
Дата на раждане 1979 г.
Възраст (към 2021 г.) 42 години.
Място на раждане Ню Йорк, САЩ.
Сегашен адрес Индиана, САЩ.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
образование Завършвам.
Професия Футболен треньор, медийно лице и бивш футболист.
Училище/Колеж Университет Де Пау.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия християнството.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 63 кг .

Възраст и ранен живот на Джо Шоен

Джо Шу е роден през годината 1972 г и е на 42 години (към 2021 г.). Твърди се, че той живее в Индиана, САЩ, със семейството си. Джо завършва основното си образование в престижна институция. Той посещава университета DePauw след завършване на гимназия. Завършил е бакалавърска степен по комуникация през 2001 г. Според разказите той е играл футбол в колежа и е бил един от най-добрите играчи в своя отбор.

Височина и тегло на Джо Шоен

Джо Шоен е висок 5 фута 10 инча . Тежи приблизително 63 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Джо Шу

Джо Шу

Джо Шоен Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Джо Шоен? Той също има марков автомобил, но не иска да парадира с начина си на живот в нито една социална мрежа или в интернет. Неговите източници на доходи включват треньорство в НФЛ и няколко други договора. Нетната му стойност се оценява на между 2-3 милиона USD (приблизително).

кариера

Шоен е футболен фен от началното училище. Според източници, Джо започва да играе куотърбек като първокурсник. След това става капитан на своя футболен отбор до последната си година. През 2000 г. той започва работа като стажант в касата за билети с Каролина Пантърс. Джо е работил с футболния отбор „Каролина Пантерс“ под ръководството на „Брандън Бийн“ от 2001 до 2007 г. Съобщава се, че е работил в „НФЛ“ повече от две десетилетия. Джо също е служил като директор по персонала на играчите за „Маями делфините“. След това той работи като помощник генерален мениджър на „Маями делфините“. Той беше член на футболния отбор на Билс в продължение на много години. Той беше назначен за генерален мениджър на Ню Йорк Джайънтс на 21 януари 2022 г. (петък). Той ще поеме Дейв Гетълман. Гигантите са сигурни, че техният нов генерален мениджър ще ръководи отбора по най-добрия възможен начин и ще им помогне да спечелят титла.

Съпруга и брак на Джо Шоен

Коя е съпругата на Джо Шоен? Джо е семеен човек, но подробностите относно личния му живот се пазят в тайна. Той не е разкрил нито една информация за съпругата си. Името на съпругата му, според онлайн източници, е Мари Шоен. Така че все още името на съпругата му не е потвърдено. Във всеки случай съпругата му е домакиня, която обича да гледа футбол. Твърди се, че Джо има деца, но имената на децата му засега не са известни. Вероятно той иска да запази поверителни данните на семейството си от съображения за сигурност.

Популярни Публикации