Nikki Glamour- Биография, възраст, височина, нетна стойност, етнос, кариера

Ники Гламър е YouTuber от Съединените щати, който споделя видеоклипове за мода и начин на живот. Nikki Glamour е добре известна с видеозаписите на едноименния си канал. Научете повече за Nikki Glamour Bio, Wiki, възраст, приятелка, връзка, тегло, височина, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Ники Гламър
Дата на раждане 08 февруари 1992 г
Възраст 29 години
Хороскоп Водолей
Късметлийско число 4
Щастлив камък Аметист
Щастлив цвят Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол Женски пол
Професия Youtube звезда
Държава Съединени щати
Височина 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло N/A
Семейно положение женен
Съпруг Давид Павелка
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Тексас
Националност американски
Братя и сестри (един)
деца (Две) Мила и Езра
Facebook Nikki Glamour Facebook
Twitter Nikki Glamour Twitter
Youtube Nikki Glamour Youtube
Instagram Nikki Glamour Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Nikki Glamour Биография, възраст, семейство

Nikki Glamour в момента е на 29 години. Тя е родена в Тексас, САЩ, на 8 февруари 1992 г. Родена е под знака на Водолея. По същия начин тя е родена в Америка от американски родители, но не е разкрила самоличността им. По същия начин тя е от американска националност и нейната раса също се разследва. Преминавайки към нейното образователно минало, тя може да е завършила университет, но не е посочила името на училището или темата, по която е специализирала.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко е висока Ники Гламър? Красивата и дръзка Nikki Glamour има страхотна усмивка и здраво тяло. Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи неизвестно колко. По същия начин тя има руса коса и тъмнокафява кожа. Тя дори има бенка от вътрешната страна на горната си устна.  Ники Гламър

Nikki Glamour позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

Nikki Glamour е активен в платформи за социални мрежи като Instagram и Twitter, но не толкова във Facebook. Тя е натрупала значителна база от фенове. По същия начин тя има приблизително 5,7 хиляди абонати във Facebook, приблизително 43,8 хиляди последователи в Twitter и повече от 114 хиляди последователи в Instagram. Тя също има канал в YouTube със същото име, който има над 648 хиляди зрители.

Нетната стойност на Nikki Glamour 2022 г

Каква е нетната стойност на Nikki Glamour? Nikki Glamour натрупа значително богатство в резултат на успеха си с публикациите си в YouTube. С приличните си печалби тя се наслаждава на луксозен начин на живот. Тя обаче не е разкрила точната му нетна стойност или годишна заплата. Няколко онлайн магазина смятат, че нетната й стойност е между милион USD към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Що се отнася до личния живот на Nikki Glamour, на 20 ноември 2013 г. тя стартира своя канал в YouTube и пусна първия си епизод, наречен Huge Drugstore Haul!! Тя също така е публикувала няколко тренировки с инструкции за гримиране и клопки, състезания, трикове за красота, разкази, одити на обекти и публикации с видеоклипове за посещения. Тя дори публикува режима си за грижа за косата в своя канал, тъй като е обсебена от косата си. По същия начин тя обсъди предимствата и недостатъците на химическото изправяне и как да се справите с хвърчащите къдрици.

Най-популярният видеоклип в нейния канал е STORYTIME: The Time I Dated a Celebrity’s Son, който има над 1,6 милиона гледания. Освен това тя е последователна в публикуването на записи, тъй като го прави 3-4 дни в седмицата. По същия начин другите й публикации, като STORYTIME: HOE ДОВЕДЕНА СЕСТРА: I stople her crush и STORYTIME: I got my instructor kicked, натрупаха милиони гледания. нейния начин на живот. За щастие, тя успя да създава и продава свои собствени стоки чрез spreadshirt.com. Тя вече предлага ръчно изработени тениски, качулки и други декорации от различни стикери и щампи. Цените на продуктите й варират от до , което е много разумно и често „разпродадено“. Освен това тя таксува между 2,5 и 7,5 да продава артикули в своите канали в Instagram и YouTube.

Брак и деца

На 23 септември 2018 г. двойката посрещна момченце на име Езра Дейвид. През декември 2019 г. тя роди момиченце на име Мила. Тя също има 11-годишен доведен син на име Джулиан. В резултат на това тя не се е занимавала с провокативни дейности и е запазила ясен имидж.

Факти

  • Nikki Glamour е YouTuber от Съединените щати, който споделя видеоклипове за мода и начин на живот.
  • Nikki Glamour е добре известна с видеозаписите на едноименния си канал.
  • Що се отнася до личния живот на Nikki Glamour, на 200 ноември 2013 г. тя стартира своя канал в YouTube и пусна първия си епизод, наречен Huge Drugstore Haul!!
  • Тя също така е публикувала няколко тренировки с инструкции за гримиране и клопки, състезания, трикове за красота, разкази, одити на обекти и публикации с видеоклипове за посещения.
  • Тя обсъди предимствата и недостатъците на химическото изправяне и как да се справите с хвърчащите къдрици.

Популярни Публикации