Надя Ферейра- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Надя Ферейра е победителка в конкурс за красота, моден модел и Мис Парагвай. Тя получи няколко титли за красота след дебюта си в моделната индустрия. Този зашеметяващ парагвайски модел е умен, остър ум, страстен и надарен с прекрасно отношение. Знайте всичко за Надя Ферейра- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно истинско име Надя Тамара Ферейра
Име Надя Ферейра
Псевдоним Надя
Възраст (към 2021 г.) 22-годишен
Популярни като Модел, инфлуенсър, победител в конкурс за красота
Професия Моделиране
Дата на раждане 10 май 1999 г. (понеделник)
Място на раждане Вилярика, Парагвай
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Сегашен адрес Вилярика, Парагвай
образование Завършил търговско инженерство
Училище Местна гимназия
университет Американски университет
Нетна стойност 1 милион долара
Националност парагвайско-американски
Етническа принадлежност Парагвай
Религия християнството
Зодия Телец
Езици Английски
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″

Възраст и ранен живот на Надя Ферейра

Надя Ферейра е роден на 10 май 1999 г. във Вилярика, Парагвай, Южна Америка. Тя израства с по-голямата си сестра и майка си, преди да стане виден модел. Тя беше брилянтен студент, поради което успя да балансира между академичните си знания и работата си като модел. През 2015 г., когато е още на училище и в юношеството си, тя се състезава за Мис Тийн Вселена 2015 и завършва като трета подгласничка. След това тя поддържа връзка с моделния бизнес и завършва бакалавърската си степен.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Надя Ферейра е висока 5 фута 7 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има сини очи.  Надя Ферейра

Надя Ферейра (Източник: Google)

Нетното състояние на Надя Ферейра през 2022 г

Колко е нетната стойност на Надя Ферейра? Нетното състояние на Надя се оценява на 2 милиона долара към октомври 2022 г. Тя е в бизнеса от 2015 г. и е направила няколко фотосесии и разходки. Тя иска много пари само за една реклама.

кариера

Надя се появява за първи път в реклама на Patrol Jeans малко след началото на кариерата си на модел и оттогава е работила в няколко допълнителни рекламни кампании. Тя е дефилирала на няколко международни модни събития, включително тези в Сантяго, Париж, Милано, Парагвай и Уругвай, между другото. Тя се забърка в скандал, когато слезе по пистата на една от модните презентации на Асунсион и роклята й се свлече, привличайки вниманието на медиите. Надя също участва в Седмицата на модата в Ню Йорк, което доведе до няколко местни и международни професионални перспективи.

През 2018 г. тя си осигури сделка с известната агенция за модели Wilhelmina. Тя се появи на Cosmos Fashion Night в Мексико Сити през 2019 г. На 9 септември 2021 г., докато Надя се разхождаше по пистата по време на Седмицата на модата в Ню Йорк за колекцията пролет/лято 2022 г., високите й токчета го спънаха, причинявайки леки ожулвания. Първоначално Надя се представи в Miss Teen Universe Paraguay 2015 и беше коронована с тази титла през 2015 г. Тя продължи да представлява своята нация в Miss Teen Universe 2015 се проведе в нацията Гватемала. Тя завърши като трета подгласничка в този турнир. След това тя се състезава в скорошен международен конкурс за красота, наречен Мис Вселена 2021, където победи много модели на други нации и завърши като първа подгласничка. Този турнир се проведе в Ейлат, Израел, през декември 2021 г.

Надя Ферейра Гадже и запознанства

С кого се среща Надя Ферейра? Надя не е споменавала любовта си в нито едно от интервютата, но открихме нещо очарователно, когато прегледахме нейния акаунт в Instagram. Тя публикува свое селфи с мъж на име Абда, когото представи като своя най-добър приятел и гадже. Това обаче не доказва, че тя обича този мъж като своя спътница в живота. Ще ви предоставим повече информация за любовния й живот, ако тя официално разкрие нещо за връзката си.

Популярни Публикации