Триш Спенсър - Всичко за съпругата на Мати Матисън

Триш Спенсър е съпруга на известния готвач Мати Матисън. Патриша Спенсър е нейното име. Тя е предприемач, който управлява LoversLand, булчински бизнес в Онтарио, Канада. Тя продава широка гама от артикули в своите магазини, включително сватбени рокли, обувки, бижута, дамско облекло, аксесоари и много други.

Бързи факти

Пълно име Триш Спенсър
Първо име Триш
Фамилия Спенсър
Професия Съпруга на знаменитост
Националност канадски
Град на раждане Ню Брънзуик
Държава на раждане Канада
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Семейно положение Женен
Съпруг Мати Матисън
Без деца 3
Женен Дата 2014 г

Съпругата на готвача

Триш Матисън е съпруга на Мати Матисън, известен канадски готвач и онлайн знаменитост. Матю Джеймс Матисън е пълното му име. Той е на 40 години и е роден на 7 февруари 1982 г. в Сейнт Джон, Ню Брънзуик, Канада. Той изучава френски кулинарни методи от готвача Ранг Нгуен в ранната си кариера и е назначен в ресторант La Palette през 2006 г.

Мати беше нает като главен готвач в новия ресторант Parts & Labor през 2010 г., но той беше окончателно затворен през 2019 г. Той има много екстровертно и лудо отношение, което му спечели много внимание и му осигури роли в много популярни телевизии серия. Той се появи в уеб програмата Munchies на Vice Media. Той също така беше домакин на сериала на Viceland It’s Suppertime и Dead Set on Life, както и други предавания като Keep it Canada с Matty Matheson, Home Style Cookery и други предавания за храна. Триш Спенсър

Той също беше включен в програмата Matty and Benny Eat Out America с Benny Blanco. Появява се в много предавания като гост и съдия. Matty Matheson: A Cookbook, неговата дебютна готварска книга, беше пусната през октомври 2018 г. Той управлява изскачащи заведения за хранене. Той има хиляди последователи в Instagram. Неговият Instagram е пълен със снимки и видеоклипове от пътувания и кухня. Личеше си, че си прекарва добре, докато яде и обикаля. Освен кухнята и пътуванията, емисиите му са пълни със снимки на децата и съпругата му.

Гимназиална любов омъжена

Преди да се оженят през 2014 г., Мати и Триш Спенсър се срещаха дълго време. Те бяха заедно от юноши и бяха влюбени в гимназията. Сватбата им беше малка среща на роднини и приятели.

Мати продължава да качва снимки на съпругата си и коментира колко много обича и цени нейното присъствие. Той твърди, че тя всъщност го е вдъхновила и насърчила във всичко. Мати е виждал върхове и падения и съпругата му винаги е била там, за да го насърчава и да му помага. Той има история на малтретиране и когато беше на 29, получи сърдечен удар, който почти го уби. Съпругата на Мати му помага да води много отличен и здравословен начин на живот. И можем да видим колко успешен е той днес и колко е щастлив да има малко семейство с любимата си от гимназията.

деца

Триш и Мати имат три прекрасни деца. Първото им дете, Макартър, се роди през 2016 г., а второто им дете, Рицо, се роди почти две години по-късно, през 2018 г. Те току-що се сдобиха с третото си дете, Ози, през 2020 г. Мати продължава да споделя снимки на жена си и децата си забавлявайки се и пътувайки. Те изглеждат като малко щастливо семейство. Всички снимки в социалните медии несъмнено ни дават семейни амбиции.

 Мати Матисън

Нетна стойност

Нетната стойност на Триш е неизвестна, но нейният съпруг Мати е един от най-добре платените готвачи в Канада, с приблизителна нетна стойност от 3 милиона долара.

Популярни Публикации