Шийла Фъргюсън - Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Шийла Даяна Фъргюсън е певец, автор на песни, актьор и автор от Съединените щати. Тя беше вторият най-дълго служил член на американската женска соул музикална група The Three Degrees от 70-те години на миналия век, изпълнявайки водещи вокали в повечето от основните сингли на групата, включително When Will I See You Again, който постигна световен успех, оглавявайки класацията за сингли в Обединеното кралство и достига до #2 в САЩ

Бързи факти

Пълно истинско име Шийла Даяна Фъргюсън
Псевдоним Шийла Фъргюсън
Възраст (към 2022 г.) 74 години
Професия певец, композитор, актьор
рожден ден 8 октомври 1947 г
Място на раждане Филаделфия, Пенсилвания, САЩ
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Съпруг Крис Робинсън
Нетна стойност - милиона
Височина (прибл.) 5 фута 7 инча
Тегло (прибл.) 55 кг

Възраст и ранен живот на Шийла Фъргюсън

Шийла Даяна Фъргюсън беше роден на 8 октомври 1947 г , в град Филаделфия в Пенсилвания. Тя е 74 години от 2021 г. Въпреки че посещава повече от десет училища като млада, тя беше интелектуално талантлива и се стремеше да бъде психолог. Младежката любов към художника Марвин Гей я вдъхновява да опита ръката си в пеенето с надеждата, че може да успее да го срещне. Тя реализира желанието си няколко години по-късно, когато срещна Гайе в неговата гримьорна, докато играеше в Apollo Theatre. Фъргюсън е запознат с Ричард Барет от нейния гимназиален учител, който преди това е бил вокалист на група, наречена The Valentines, и впоследствие е станал мениджър.

Височина и тегло на Шийла Фъргюсън

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Шийла Фъргюсън е висока 5 фута 7 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Шийла Фъргюсън

Шийла Фъргюсън

Нетната стойност на Шийла Фъргюсън

Колко е нетната стойност на Шийла Фъргюсън? Нетното състояние на Шийла Фъргюсън се оценява на между - милиона, според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн сайтове. Тя печелеше пари като професионална рок певица.

кариера

Въпреки подписването на Фъргюсън като солов изпълнител, Барет вече беше в средата на формирането на трио, наречено The Three Degrees, което включва Файет Пинкни, Шърли Портър и Линда Търнър. Файет Пинкни, Хелън Скот и Джанет Хармън бяха добавени към състава през 1966 г. Скот, от друга страна, заяви, че ще напусне групата, за да се омъжи. Фъргюсън преди това е свирил с групата като прикритие, когато едно от момичетата се е разболяло и Пинкни и Хармън са я помолили да стане редовен член. Хармън напуска групата през 1967 г. и Валери Холидей заема нейното място.

Те издават албума A Toast of Love (за пазара в Далечния изток) през 1976 г., а заглавната песен се разпространява в световен мащаб. Файет Пинкни напусна тази година и беше заменена от предишния член Хелън Скот. През 1977 г. издават албума Standing Up for Love. Фъргюсън дебютира в мюзикъла на Уест Енд „Зад желязната маска“ в Duchess Theatre през 2005 г. и по-късно участва в „Hot Flush“, мюзикъл на тема менопауза. Тя се появи в Sister Act-Songs from the Film през 2008 г. Фъргюсън се присъедини към актьорския състав на ирландското национално турне на Fame the Musical през 2010 г., изобразявайки твърдата директорка мис Шърман.

Фъргюсън получи наградата Variety Legends of Industry Award през 2013 г. за приноса си към музиката. През 1999 г. централната банка на Англия и нейният управител Еди Джордж й връчиха национална награда за постижения на Ethnic Minority Business Foundation, а книгата й Soul Food: Classic Cuisine from the Deep South получи наградата за книги на град Комптън в Калифорния.

Шийла Фъргюсън Съпруг и брак

Кой е съпругът на Шийла Фъргюсън? Фъргюсън се премества в Брей, Бъркшър, след като се омъжва за предприемача Крис Робинсън през 1980 г. Фъргюсън и Робинсън се развеждат през 2004 г., след като имат дъщери близначки Алисия и Александрия.

Популярни Публикации