Джена Дженович- Възраст, гадже, нетно състояние, ръст, кариера, етническа принадлежност

Джена Йенович , сръбски модел, е известен модел, който се появява на кориците на много списания. Появявала се е в популярни списания като GQ, Esquire и други. Тя участва в надпреварата 100-те най-сексапилни жени в света. FHM Turkey я обяви за една от 100-те най-сексапилни жени в света. Научете повече за Jenna Jenovich Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Джена Йенович
Псевдоним: Джена
Рождена дата: 10 април 1987 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: Овен
Родно място: Белград, Сърбия
Бащино име: неизвестен
Майчино име: неизвестен
Братя и сестри: Три по-малки сестри
Височина: 5 фута 10 инча или 178 см
Тегло: 62 кг или 136 фунта
Измервания на тялото: 41-26-38 инча
националност: сръбски
Етническа принадлежност: Бяло
Цвят на очите: Хейзъл
Цвят на косата: Тъмно кафяво
образование: Сертифициран организатор на сватби и събития
Професия: Актриса, Модел
Семейно положение: Неомъжена
Съпруг: Нито един

Биография на Джена Йенович

Джена Йенович , кралицата на красотата, е родена на 10 април 1987 г. в Белград, Сърбия. Нейните родители са тези, които са я отгледали. Тя също има три по-малки сестри. Въпреки това, имената на родителите й и други подробности за нейното семейство, родители и братя и сестри все още се преглеждат. Джена не е разкрила нищо за личния си живот.

Семейството й се премества в Германия през 1993 г. По-късно, през 1999 г., те имигрират в Съединените щати. Образователната информация на Джена, както и атрактивният модел, все още се преглеждат. Ще се свържем с вас веднага щом разполагаме с актуални данни!Колко висока е Джена Дженович? Височина, тегло, възраст

Известният модел Джена е на 34 години. Нейната зодия е Овен. По същия начин нейният астрологичен противоположен знак е Везни. Тя е от сръбски произход.

Джена, зашеметяващият модел, е висока 5 фута 10 инча и тежи 66 килограма. Освен това нейната кестенява коса и кафяви очи подчертават нейната красота.

Преди всичко, добре познатата моделка краси тялото си, където и да отиде. Открихме също, че измерванията на тялото й са 41-26-38 инча. Други измервания на тялото, като размера на роклята й (САЩ) и размера на обувката й (САЩ), от друга страна, са съответно 10 и 8 (САЩ).

  Джена Йенович

Джена Дженович (Източник: Instagram)

С кого се среща Джена Дженович? Връзка и дела

Джена Дженович, знаменитост в Instagram, е необвързана. Тя е единичен модел. Тя няма да може да стане горда майка на дете. Освен това тя е доволна от живота си на сама жена.

Преди всичко тя не се интересува от връзка с мъж. Носеха се слухове, че тя се среща с тайния си приятел, но това е невярно. Тя не е разкрила нищо за личния си живот.

По същия начин тя се концентрира върху кариерата си на модел и актьорство. Надяваме се да успее и мечтата й да се сбъдне в бъдеще.

Как Джена Дженович преследва кариерата си? Професионален живот

Джена Дженович, известен модел, започва кариерата си като модел. Тя се появява в няколко известни публикации, включително GQ, Esquire и Sports Illustrated. Тя е успешен модел, който стана известен, след като беше обявен за една от 100-те най-сексапилни жени в света.

По-късно Джена създаде акаунт в Instagram и започна да публикува снимки, видеоклипове и друго съдържание. Тя получи одобрение на марката от различни компании и дори се появи на корицата на списанието Maxim.

Джена започва да се занимава с моделство, когато е на 14 години. По същия начин тя имаше възможността да се срещне с добре известни знаменитости като Оливия Джордон и Пиа Вурцбах на 5-ия годишен Big Game Bash на Rolling Stone.

Нетна стойност на Джена Дженович 2022 г

Колко е нетната стойност на Джена Дженович? Джена, трудолюбив модел, се оценява на нетна стойност от 1 до 10 милиона долара към октомври 2022 г. Тя прави пари от професионалната си кариера на модел. През 2018 г. нетната й стойност се оценява на между 500 000 и 1 милион долара.

Тя, от друга страна, печели пари от своите акаунти в социалните медии като Instagram, Twitter и Facebook.

Точните й доходи и заплата обаче все още се уточняват. Ние ще ви предоставим точни данни. Така че, внимавайте!

Социална медия

Световноизвестният модел Джена е активна в социалните мрежи. Тя има голям брой фенове и последователи в акаунтите си в социалните мрежи. Тя използва Facebook, Instagram и Twitter.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 2.
  2. Щастливият й камък е аметист.
  3. Щастливият й цвят е жълт.

Популярни Публикации