Спенсър X- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Спенсър X е добре известен YouTuber, бийтбоксър, предприемач, TikToker и сензация в социалните медии от Манхатън, Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ. Той е добре известен в нацията с отличните си видеоклипове за бийтбокс в TikTok. Той също така качва уроци за своите способности за своите фенове. Хората харесват как той използва популярни мелодии и включва бийтбоксинг.

Бързи факти

Пълно истинско име Спенсър Поланко Найт.
Известно име Спенсър X.
Нетна стойност USD 4-5 милиона (приблизително).
рожден ден 20 април 1992 г.
Възраст (към 2022 г.) на 30 години.
Професия YouTube, TikTok, Beatboxer и Social Media Star.
Родно място Манхатън, Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Училището Бийкън.
Хънтър колеж.
Купете колеж.
Градски университет Ню Йорк.
Квалификация Завършил гимназия.
Колежът отпадна.
Слънчев знак Телец.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 64 кг

Възраст и ранен живот на Спенсър X

Спенсър X е роден в Манхатън, Ню Йорк, Ню Йорк, през 1992 г. Той се премества в Лос Анджелис, Калифорния, Съединените щати, за работа, след като завършва обучението си. Той е на 30 години (към 2022 г.). След като завършва основно училище в родния си град, той се записва в The Beacon School за гимназия. Според докладите той е завършил гимназия по либерални изкуства и науки през 2010 г. Той също така е получил образованието си в Hunter College. Според страницата му в LinkedIn той е посещавал Purchase College за наука и City University of New York за математика, преди да напусне, за да се съсредоточи върху кариерата си.

Височина и тегло на Спенсър X

Спенсър X е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 64 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Спенсър X

Нетната стойност на Спенсър X

Колко е нетната стойност на Спенсър X? Според Forbes той се превърна в един от най-следваните лица в TikTok. Той печели около 1,2 милиона щатски долара чрез спонсорство на марки и YouTube към август 2020 г. Неговата нетна стойност е около 4-5 милиона щатски долара до 2022 г. (приблизително).

кариера

Спенсър X започва да гледа видеоклипове в YouTube и да се учи да бийтбоксира в гимназията. Той продължава да практикува и впоследствие започва да публикува бийтбокс видеоклипове на своя сайт в YouTube. На 15 януари 2012 г. той стартира своя акаунт в YouTube. До септември 2022 г. има 2,66 милиона членове и 137 милиона харесвания. Той постоянно пускаше видеоклипове, на които записва бийтбокс, предлагайки инструкции и говорейки за това. По-късно той стартира TikTok с името „@spencerx“. Той има 55,1 милиона последователи и 1,3 милиарда харесвания във Facebook (към септември 2022 г.). Хората обикновено обичат да гледат неговите видеоклипове.

Спенсър X Приятелка и срещи

С кого се среща Спенсър X? Този известен бийтбоксър си прекарва страхотно със семейството и приятелите си. Заради невероятните си умения той привлече много внимание. Нека ви кажа, че хората са нетърпеливи да научат повече за личния му живот и ги търсят в интернет. Нека ви уведомя, че той е публикувал свои снимки с приятелите си, но никога не е споменавал настоящата си приятелка. Той каза в интервю, че се вижда с прекрасно момиче, но когато се разделиха, той се премести в Лос Анджелис. Сега той е сам и се фокусира върху подобряването на способностите си.

Популярни Публикации