Ребека Фъргюсън- Биография, възраст, нетна стойност, брак, височина, съпруг

Ребека Луиза Фъргюсън Сундстрьом е шведска актриса, известна професионално като Ребека Фъргюсън. Тя е най-известна с номинираното си за Златен глобус изпълнение в минисериала Бялата кралица като Елизабет Уудвил. Ребека също се появява във филма от 2014 г. „Херкулес“ и блокбастъра от 2015 г. „Мисията невъзможна – Нацията на измамниците“ като Илза Фауст. За първи път печели известност като актьор от сапунена опера в ролята на Анна Грипенхилм в Nya Tider през 1999–2001 г. Ребека притежаваше и управляваше аржентинско танцово студио на южното крайбрежие на Швеция, в допълнение към работата като модел за различни марки и компании. Освен това през 2021 г. тя участва като лейди Джесика във филма Dune and Mae in Reminiscence.

Бързи факти

Празнувано име Ребека Фъргюсън
Възраст 38 години
Псевдоним Ребека Фъргюсън
Рождено име Ребека Луиза Фъргюсън Сундстрьом
Рождена дата 19.10.1983 г
Пол Женски пол
Професия актьор
Националност шведски
Място на раждане Стокхолм, Швеция
Родена нация Швеция
Етническа принадлежност Смесени
състезание Бяло
Религия Кристиян
Хороскоп Паунд
баща Олов Ерик Пърси Сундстрьом
Майка Розмари Фъргюсън
Братя и сестри 3
Училище Музикалното училище на Адолф Фредрик
Семейно положение Женен
Съпруг Рори (м. 2019 г.)
деца две
Сексуална ориентация Направо
Източник на богатство Актьорска кариера
Нетна стойност 6 милиона долара
Височина 5 фута 7 инча или 170 см
Тегло 55 кг или 121 паунда
Тип тяло тънък
Измерване на тялото 36-25-36 инча или 91,5-63,5-91,5 c
Цвят на косата Тъмно кафяво
Цвят на очите Син

Биография и ранен живот

Ребека Фъргюсън е роден на 19 октомври 1983 г. в Стокхолм, Швеция. Ребека Луиза Фъргюсън Сундстрьом е родена в християнско религиозно семейство. Тя е със смесен етнически произход, има шведско потекло от страна на баща си и шотландско и северноирландско потекло от страна на майка си. Ребека наскоро имаше 38-ия си рожден ден през 2021 г. и според рождената си дата е зодия Везни. В резултат на това нейната раса е бяла. Ребека Сундстрьом е дъщеря на Олов Ерик Пърси Сундстрьом и Розмари Фъргюсън. Тя е едно от тримата братя и сестри.

Фъргюсън посещава англоговорящо училище в Швеция и по-късно завършва Музикалното училище на Адолф Фредрик в Стокхолм през 1999 г.Височина и тегло

Ребека Фъргюсън е висока 5 фута 7 инча или 170 сантиметра и тежи приблизително 55 килограма или 121 паунда. Косата й е тъмно кестенява, а очите й са сини. Ребека има слабо телосложение, с размери 36-25-36 инча или 91,5-63,5-91,5 см височина. Докато изпълняваше собствените си каскади в Mission: Impossible – Rogue Nation (2015), от актрисата се изискваше да завърши шестседмичен интензивен режим на обучение.

кариера

  Ребека Фъргюсън започва кариерата си като тийнейджърка от висшата класа Anna Gripenhielm в шведската сапунена опера Nya tider (1999–2000), последвана от роля на Криси Ериксон в шведско-американската сапунена опера Ocean Ave (2002).
 • След това тя беше включена във филма Еднопосочно пътуване до Антиб, както и във филма на ужасите Drowning Ghost (2004).
 • Тя беше избрана за ролята на Елизабет Уудвил в десетсерийната историческа телевизионна драма на Би Би Си „Бялата кралица“ през август 2012 г. (2013 г.).
 • Ребека също повтори ролята си на Илза Фауст в петия филм 'Мисията невъзможна', 'Мисията невъзможна - Нацията на измамниците', издаден през 2012 г., и в шестия филм 'Мисията: невъзможна', издаден през 2018 г.
 • Фъргюсън участва като Катя и Лорън в шпионския трилър на Стивън Фриърс от Студената война Despite the Falling Snow (2016), а по-късно същата година във Флорънс Фостър Дженкинс на Стивън Фриърс.
 • През 2017 г. тя участва в криминалния трилър на Томас Алфредсън „Снежният човек“ като главна женска роля. Тя също участва в музикалния филм The Greatest Showman като шведската оперна дива Джени Линд.
 • Освен това Фъргюсън участва в ролята на лейди Джесика в адаптацията на Денис Вилньов по Dune през 2021 г. и Илза Фауст в Mission: Impossible 7 през 2022 г.
  Ребека Фъргюсън в 'Дюн'

Нетната стойност на Ребека Фъргюсън

Ребека Фъргюсън е мултиталантлива актриса с нетно състояние от 6 милиона долара към 2022 г. Тя също така получава респектираща заплата, която е в десетки хиляди долари всяка година. Освен това тя участва в множество реклами и печатни реклами за козметика, бижута и мода, от които печели солидна сума пари. Основният източник на доходи на Ребека идва от актьорската й кариера и тя е отдадена на работата си.

 Инфографика за биография на Ребека Фъргюсън

Биография на Ребека Фъргюсън

Ребека Фъргюсън Съпруг и брак

От 2016 г. тя излиза с мъж на име Рори, с когото роди дъщеря си в средата на 2018 г. Ребека Фъргюсън е омъжена жена с две деца. В началото на годината двойката се ожени. Те живеят в Ричмънд, югозападен Лондон, близо до Pinewood и Shepperton Studios. Преди това Фъргюсън беше в дългосрочна връзка с Лудвиг Халберг, но двамата прекратиха романса си през април 2015 г. след близо десет години. Те посрещнаха син през 2007 г. Що се отнася до сексуалната ориентация на Ребека, тя е хетеросексуална.

Популярни Публикации