Епископ Санки - Уики, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Епископ Санки е бивш играч на американски футбол със значителен талант. Епископ Санки беше бягащ бек за Tennessee Titans, както и колежански футболист за Университета на Вашингтон.

Бързи факти

Пълно име: Епископ Санки
Дата на раждане: 15 септември 1992 г
Възраст: 30 години
Хороскоп: зодия Дева
Пол: Мъжки
Професия: Бивш играч на NFL
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 2,7 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Уодсуърт, Охайо
Националност американски
образование Gonzaga Prep; Университет на Вашингтон
баща Кристофър Даниел Санки
Майка Джули Ан Бекер

Биография на епископ Санки

Епископ Санки е роден на 15 септември 1992 г. и сега е на 30 години. Той е роден в Уодсуърт, Охайо, и е Дева.

Що се отнася до семейството му, той има двама родители: Джули Ан Бекер и Кристофър Даниел Санки. Баща му е подофицер от военновъздушните сили на Съединените щати, разположен във военновъздушната база Феърчайлд близо до Спокейн, Вашингтон.По-конкретно, тази личност прекарва ранните си години в Уодсуърт с майка си и баба и дядо си, Уилям и Карол Бекер, до седемгодишна възраст. Когато Санки беше в осми клас, той се премести с баща си. В резултат на това той се премества от AFB Райт-Патерсън близо до Дейтън, Охайо.

Образование на епископ Санки

По отношение на образованието, Санки завършва тази учебна година през 2007 г. в средното училище Чейни. По-късно се записва като първокурсник в Gonzaga Prep в Спокейн, където завършва през 2011 г.

Той беше член на отбора по лека атлетика Gonzaga Prep, както и на техния футболен отбор, докато посещаваше това училище. В резултат на това Санки се състезава като спринтьор, член на щафетни отбори и скачач.

Той продължава образованието си във Вашингтонския университет, след като приема футболна стипендия от старши треньора Стив Саркисян.

Епископ Санки Височина, Тегло

Епископ Санки е висок 5 фута 10 инча или 1,78 метра и тежи 213 паунда или 97 килограма. По същия начин Санки има тъмнокафяви очи и тъмнокафява къдрава коса.

  Епископ Санки

Епископ Санки с баща си (Източник: Instagram)

кариера

В професионален план Бишоп Санки е бивш играч на американския футбол. Tennessee Titans избраха тази личност във втория кръг на проекта за NFL 2014 като бивш играч на NFL. По същия начин този бивш играч е играл колежански футбол в Университета на Вашингтон.

След като започна 12 мача за Титаните в два сезона, този бивш играч от НФЛ прекара следващите два сезона с Ню Инглънд Пейтриътс, Канзас Сити Чийфс и Минесота Викингс, без да види каквото и да е действие в играта.

След една година далеч от футбола, тази личност се завърна на терена през 2019 г. за San Diego Fleet от краткотрайния Алианс на американския футбол.

По-късно същата година Санки се присъединява към тренировъчния отбор на Торонто Аргонавтс от Канадската футболна лига. След отмяната на сезон 2020 CFL, този бивш играч се съгласи с условията с Argonauts за удължаване на договора през 2021 г. Saney, от друга страна, се пенсионира преди началото на сезона.

Санки се присъедини към скаутския екип на Tennessee Titans през юни 2022 г., след като се оттегли от игра. Той се присъедини към отбора като сътрудник на Nunn-Wooten Scouting Fellow за тренировъчния лагер на отбора през август 2022 г., но напусна през август 2022 г.

От октомври 2021 г. до декември 2021 г. той беше помощник-треньор по футбол в университета Райс. По същия начин от август 2021 г. до октомври 2021 г. той работи като футболен анализатор на непълен работен ден в Atavus. От септември 2020 г. до юли 2021 г. той също беше сътрудник на NFLPA в Асоциацията на играчите на NFL.

Приятелка на Bishop Sankey, запознанства

Епископ Санки най-вероятно е необвързан и не е в романтична връзка. Профилите на Sankey в социалните медии не съдържат информация за неговия любовен живот, афери или противоречия. Тази бивша звезда на NFL е или необвързана, или отличен пазител на тайни.

Нетната стойност на епископ Санки

Епископ Санки има приблизителна нетна стойност от ,7 милиона щатски долара. Всичките му печалби и нетна стойност са резултат от усилията му като бивш играч на НФЛ, скаутски сътрудник и анализатор, наред с други професионални роли.

Популярни Публикации