Лиза Геритсен- Биография, възраст, нетно състояние, височина, тегло, религия

В развлекателната индустрия Лиза Геритсен е добре известно име . Тя си е създала име като фантастична актриса. Нейните актьорски способности са обект на възхищение още от дете. Лиза стана известна след участието си в ролята на Бес в телевизионния сериал Шоуто на Мери Тайлър Мур. Освен това, тъй като беше толкова харесвана за ролята, тя я повтори в спин-офа Филис. Въпреки факта, че тя е била активна само от 1968 до 1977 г., нейното представяне е оставило незаличима следа в индустрията. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Лиза Геритсен

Бързи факти

Истинско име Лиза Геритсен
Псевдоним Лиза
Известен като актриса
Възраст 64-годишен
рожден ден 21 декември 1957 г
Родно място Лос Анджелис, Калифорния,
Зодия Стрелец
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена 30 А
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Номер на обувка N/A
Гадже/Среща N/A
Съпруг Джон Ръстан
Нетна стойност 4 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство

Коя е Лиза Геритсен?

Лиза Геритсен е бивша американска детска актриса който е роден на 21 декември 1957 г. в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Тя е правнучка на актьорите от нямо кино Тру Бордман и съпругата му Вирджиния Тру Бордман, които тръгнаха по техните стъпки. Лиза е родена под знака на Стрелец. Актрисата вече е на 64 години към 2022 г.

Колко висока е Лиза Геритсен?

Лиза също има гражданство на Съединените щати и е от бял етнос. Тя има зашеметяващ външен вид с русата си коса и лешникови очи. Средният й ръст също допринася за изключителната й личност.  Лиза Геритсен

Лиза Геритсен (Източник: Instagram)

Как Лиза Геритсен преследва кариерата си?

Лиза започва да играе, когато е на осем години. Докато беше там, тя беше запозната с продукцията на местния отдел за летни паркове. Майка й и дядо й я насърчиха да преследва кариера като актьор. Тя започва телевизионната си кариера като Луела в епизод от комедията на CBS „Добрите момчета“. По-късно тя се появява в The Doris Day Show през 1968 г., след като преминава през множество прослушвания. Междувременно тя беше избрана за ролята на Лидия Монро в ситкома My World and Welcome to It.

Лиза направи отлично впечатление в американския телевизионен сериал The Mary Tyler Moore Show от 1970 до 1975 г. Тя играе ролята на Бес Линдстрьом. Тя участва в сериала с Бети Уайт, Ед Аснър, Джон Амос и Валери Харпър, наред с други.

Кой е съпругът на Лиза Геритсен?

Геритсен е омъжена жена, според личния й живот. Геритсен имаше прекрасен брак със съпруга си Джон Рустан. Двойката е женена от 2000 г. Освен това двойката има син заедно. Лиза и нейният съпруг и син живеят в Петалума, Калифорния, където имат щастлив семеен живот.

Социална медия

В момента Лиза няма официални акаунти в социалните медии.

Колко е нетната стойност на Лиза Геритсен?

Геритсен натрупа слава и богатство благодарение на успешната си актьорска кариера. Към октомври 2022 г. нейното нетно състояние се оценява на около 4 милиона долара. Въпреки че е далеч от мейнстрийма през последните няколко записа, нейният основен източник на доходи е работата й в телевизионни предавания и филми. Няма друга налична информация за нейния дом или имущество.

Факти

  1. Тя е в развлекателната индустрия само от 11 години.
  2. Няма акаунт в социални медии.
  3. Живее със съпруга си.

Популярни Публикации