Биография на Дийн-Чарлз Чапман, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, кариера

Дийн-Чарлз Чапман е английски актьор, който участва във филмовата индустрия от 2005 г. и е активен в нея и до днес. Той също се появява в номинирания за Оскар филм 1917, в който играе Том Блейк. Преди да влезе в киното и телевизията, той започва актьорската си кариера на осемгодишна възраст в пиеса, наречена „Мюзикълът Били Елиът“, която изпълнява от 2005 до 2011 г.

Бързи факти

Пълно име Дийн-Чарлз Чапман
Професия актьор
Рождена дата 7 септември 1997 г
Родно място Есекс, Англия
Зодия зодия Дева
сестра Доли
приятелка Нел Тайгър Безплатно
Нетна стойност 1 милион долара
Националност британски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута и 9 инча (175 см/1,75 м)
Тегло 64 кг (141 фунта)
Измервания на тялото 40-31-13 инча
Цвят на очите Светло синьо
Цвят на косата кафяво

Биография на Дийн-Чарлз Чапман

Дийн-Чарлз Чапман е роден в Есекс, Англия, на 7 септември 1997 г. Израства в Лондон с родителите си и по-малката си сестра Доли. В момента е на 23 години и е роден под знака на Дева.

Колко висок е Дийн-Чарлз Чапман?

Дийн-Чарлз Чапман е британски гражданин. Той е англичанин и от бял етнос, според предците му. Освен това, той е висок 5 фута и 9 инча (175 см/1,75 м) и тежи приблизително 64 кг (141 фунта). Има стройно телосложение, големи уши и широка усмивка. Размерите на тялото му бяха 40-31-13 инча, имаше светлосини очи и кафява коса.Дийн Чарлз със своя колега (Източник: Instagram)

Образование на Дийн-Чарлз Чапман

Дийн-Чарлз Чапман посещава Colin’s Performing Arts School, преди да се запише в Chapman University за по-нататъшно обучение.

кариера

Дийн-Чарлз Чапман заснема първия си филм „Преди да заспя“ през 2014 г. През 2015 г. той играе Хари във филма „Човек нагоре“, а през 2017 г. играе Джонатан Кавендиш в биографичния драматичен филм „Дъх“. През 2018 г. той се появява в трилъра „The Commuter“, а през 2019 г. се появява в три филма: комедийно-драматичен филм „Blinded by the Light“, исторически романтичен драматичен филм „The King“ и британски военен филм 1917.“ Наскоро той беше видян в ирландско-американския драматичен филм „Ето младите мъже“ като Матю.

Дийн-Чарлз Чапман направи своя телевизионен дебют в сериала Casualty от 2007 г.“ След четири години той се появи в 13 епизода от сериалите от 2012 г. „Cuckoo“ и „The Revolting World of Stanely Brown“. На следващата година той беше избран за ролята на Ричард Грей в четири епизода на „Бялата кралица.“ Неговата пробивна роля идва през 2014 г., когато е избран във фантастичния телевизионен сериал на HBO „Игра на тронове“. До 2016 г. той се появява като Томен Баратеон в 16 епизода от четвърти, пети и шести сезон. Той се появява в сериала заедно с Емилия Кларк, Кит Харингтън, Софи Търнър, Мейзи Уилямс, Питър Динклидж и др.

Междувременно той се появи в драматичния сериал от 2014 г. „Glue“, както и в телевизионния сериал от 2015 г. „Ripper Street“. През 2017 г. той участва в „Will“, а през 2018 г. участва в „Into the Badlands“.

С кого се среща Дийн-Чарлз Чапман?

Чапман се среща с колежката си Нел Тайгър Фрий от 2015 г.

Колко богат е Дийн-Чарлз Чапман?

Чапман е изгряващ талантлив актьор, който е натрупал значителна база от фенове и богатство. Текущата му нетна стойност се оценява на 1 милион долара.

Популярни Публикации