Томи Фланаган напуска Mayans M.C за подходяща Show Power Book IV: Force

Томи Фланаган избра да напусне Sons of Anarchy, след като участва във всеки сезон и получи много забележки с епизодичните си изяви в Mayans M.C. Сезон 2. Въпреки популярността на героя си, Филип Чибс Телфорд, актьорът обяви, че ще премине към нов проект. Новината дойде точно преди четвъртия сезон на Mayans M.C. щеше да започне. Програмата обаче ще продължи, като премиерата на следващия сезон ще бъде в средата до края на 2022 г. Но защо Томи Фланаган напусна дългогодишната си роля? Продължете да четете, за да научите повече.

Намерението на Томи Фланаган да направи достойно шоу

В отговор на въпрос относно четвъртия сезон, Томи Фланаган каза недвусмислено, че няма да се върне в Mayans M.C. Когато беше разпитан за присъствието си в следващия сезон, Фланаган каза на Deadline, Nah. Фланаган каза, че сега прави истинско представление, намеквайки за Power Book IV: Force. Power Book IV: Force, продукция на Starz, е един от спинофите на оригиналната поредица Power, която продължи шест години, започвайки през 2014 г. На Фланаган е обещана значителна роля в предстоящия спиноф и той работи усилено, за да се подготви за то.

 Томи ФланаганТоми Фланаган очаква с нетърпение участието си в Power Book IV: Force. Той изобразява Уолтър Флин, главорез в подземния свят на Чикаго. Неговият герой е бил шеф повече от 30 години и е трябвало да премине през много, за да стигне дотам и да запази позицията си. Фланаган очаква с нетърпение да направи шоу за своите последователи. Фланаган и бившият му герой Чибс все още са влюбени. Той си спомня Чибс като сладур, пътуващ през планините в коженото си яке. Фланаган просто иска да продължи с кариерата си и да бъде част от нещо съвсем различно в този момент.

Сезон 4 на Mayans M.C.

Сезон 4 на Mayans M.C. ще бъде публикуван през 2022 г. Елгин Джеймс, който обяви сезона, се пошегува, че програмата може да има само още един сезон. Той продължи, като каза:

Очакваме с нетърпение да се задълбочим в тайните на всеки герой, да проучим опасностите от взривоопасното общество, в което живеят, както и всеки сценарист, актьорски състав и екип да заложат нашето място като разказвачи в сезон четири.

 Томи Фланаган

Маите M.C. е имал интригуващ пробег досега, с три сезона, съсредоточени върху плъзгането на Рейес (Джей Ди Пардо) в мрачния свят на престъпността. Надяваме се, че четвъртият сезон ще навлезе още по-дълбоко в отделните индивиди. Премиерата на Moonfall в Канада е отменена и причината се разследва, докато режисираният от Роланд Емерих филм се подготвя за своя дебют в САЩ. Томи Фланаган няма да се появи отново в програмата в Сезон 4. Ако искате да се свържете с шефа на Чикаго, винаги има Force on Starz. Повече информация ще бъде предоставена, когато стане достъпна.

Популярни Публикации