Матю Ансара започва да употребява наркотици в ранна си възраст

Матю Ансара беше син на актьора Майкъл Ансара и актрисата Барбара Идън, които починаха на този свят.

Бързи факти

Пълно име Матю Ансара
Първо име Матю
Фамилия Ансара
Дата на раждане 29 август 1965 г
Възраст 56 години
Професия актьор
Националност американски
Град на раждане Лос Анджелис, Калифорния
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Майкъл Ансара
Баща професия актьор
Име на майката Барбара Идън
Професия майка актриса
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Дева
Филмография Con Games, майка ви носи бойни ботуши, за да защитава и служи
Височина 193 см

Неговите баща и майка

Раждането на Матю беше чудесното нещо, което можеше да се случи на родителите му, които се опитваха в продължение на седем години. Баща му Майкъл и майка му Барбара първоначално се срещат на среща на сляпо през октомври 1957 г. Три месеца по-късно, през 1958 г., те разменят брачни клетви. Барбара написа малко след раждането му, Матю означаваше всичко за нас и винаги ще означава всичко за нас.

  Матю Ансара

Матю Ансара (Източник: Google)Щастието отново пристигна на вратата им, когато тя забременя с второто си дете. Всичко обаче се промени за съпруга и съпругата, когато лекарят ги информира за проблем. Бебето почина малко след раждането. Това непоправимо развали отношенията им и в крайна сметка те се разведоха.

Той започва да употребява наркотици в ранна възраст.

Когато родителите му се разведоха, той беше доста млад. Това го нарани. Започва да приема наркотици в ранна възраст. Той се превърна в мрачен и затворен юноша. Когато е на 19 години, родителите му откриват зависимостта му. Беше изминало десетилетие, откакто започна да употребява наркотици. Родителите му го принудиха да отиде на лечение, след като научиха за зависимостта му. Той е влизал и излизал от лечение седем или осем пъти. Родителите му го призоваха да напусне, ако употребява наркотици, и за тяхно учудване той го направи. Родителите му го преследваха навсякъде, без да знаят къде се намира.

Как е починал?

Нещата се подобриха с времето. Той бил трезвен на 31 години. Беше спрял употребата на наркотици. Матю става бодибилдър и започва да се снима във филми. Всичко си дойде на мястото. Той срещна любовта на живота си и й предложи брак. Лиана Грийн беше нейното име. Той стана пристрастен към стероидите в резултат на участието си в бодибилдинг. Той спря на бензиностанция през юни 2001 г. и камера за наблюдение засече пикапа му.

  Матю Ансара

Матю Ансара (Източник: Google)

Той беше открит мъртъв в пикапа си два часа и половина по-късно. Причината за смъртта му е свръхдоза наркотици. Това накара сърцето му да спре. В пикапа му властите открили хероин, марихуана, анаболни стероиди и спринцовка.

Нетна стойност

Като актьор той трябва да е натрупал значително богатство. Съобщава се, че нетната стойност на баща му е 8 милиона долара, които той е получил от актьорската си кариера. Твърди се, че майка му има нетно състояние от 10 милиона долара към 2022 г. която е натрупала от актьорската си кариера. Майкъл направи 100 долара от първия си телевизионен сериал. През цялата си кариера той се появява в над 189 филма и телевизионни предавания. Той печели повече от 838 годишно като актьор във филмите си.

Барбара е добре известна с ролята си на Жани в телевизионния сериал „Мечтая за Джийни“. Тя се появява в няколко телевизионни епизода, включително How to Marry a Millionaire, I Love Lucy, Perry Mason и Route 66.

Любопитни факти

  • Преди това той беше женен за Джули Ансара, преди да се сгоди за Лиана.
  • Той остана с баща си, когато родителите му се разделиха.

Популярни Публикации