KINGDOM прави грандиозно завръщане с пускането на музикалното видео на Ascension

KINGDOM, седемчленна K-pop група, издаде своя четвърти албум, History of Kingdom: Part IV. Дан. На 31 март групата пусна музикален видеоклип към заглавната песен (Ascension). Настоящият албум и видеоклипът на песента проследяват пътуването на личността на лидера Dann, чийто разказ се смята за вдъхновен от корейския крал Dangun. Седемчленният ансамбъл „Възнесение“ обича културата в цялото й величие. Филмът, в който групата и нейната агенция, GF Entertainment, са облечени в традиционно облекло навсякъде, включва дори кадри от битка, намеквайки за по-голям сюжет в света, създаден от групата и нейната агенция. С тяхната уникална история, която постепенно привлича вниманието на света, септетът е обявен за първи в списъка на Rolling Stone с 10-те най-добри K-pop дебюта за 2021 г.

с на освобождаване на на Възнесение музика видео, ЦАРСТВО прави а зашеметяващ повторна поява.

На 31 март KINGDOM изненадаха феновете си с много по-напрегнато, драматично и вълнуващо видео към песента за предстоящия им завръщащ се албум. Септетът си изгради име чрез смесване на балади, поп и хип-хоп с традиционни мелодии. Музикалното видео към заглавния сингъл на KINGDOM Ascension е още едно епично изживяване за феновете. Видеото никога не губи фокус и е идеално подходящо за измисления сценарий, в който суверенни държави се състезават за короната.

 ЦАРСТВО

От традиционната корейска инструментална музика до традиционното облекло, всеки компонент от видеоклипа на песента извиква единствената по рода си идея на групата. Възнесението се съсредоточава върху пътуването на крал Дан и съпоставя бойни сцени с пролетни образи в двореца. Видеото дразни и следващия монарх, на когото групата ще издаде своя запис – Луис.

Заслужаваше си чакането, казват феновете на Ascension.

 Възнесение MV

Видеоклипът на песента получи положителни отзиви от Kingmakers. Те казаха, че си е струвало чакането, като се има предвид, че предишното издание на септета беше през октомври миналата година. За феновете, които бяха свикнали групата да издава албуми за няколко месеца, четири месеца се сториха прекомерни. Септетът стартира през февруари миналата година и ще издаде три албума само през 2021 г.

Септетът на GF Entertainment започна с невиждана досега идея за 7 крале и 7 кралства. Техните компактдискове са изградени около един крал и неговото пътуване. Следователно всяко издание е част от по-голяма картина. Междувременно, по време на наградите за артисти в Азия за 2021 г., групата получи наградата Focus – Музика, както и наградата Hallyu Star Award от следващо поколение на Newsis K-Expo 2021 г.

Популярни Публикации