Тези петима актьори може да са изиграли ролята на Джак Ричър

Джак Ричър е популярен американски екшън филм . Той беше последван от продължение, Jack Reacher: Never Go Back, през 2016 г. И в двата филма прочутият Том Круз играе главния герой. Въпреки че великият актьор се представи добре в ролята, има значителна дискусия сред феновете дали ролята може да е била извършена от друг актьор. В тази публикация ще обсъдим петима такива актьори, които може да са изиграли ефективно Джак Ричър.

Тези петима актьори може би са изиграли ролята на Джак Ричър.

1) Дуейн Джонсън

Екранният крал на скорпионите може би беше идеалният заместител на Том Круз в ролята. Когато става въпрос за изпълнение на образа на армейски човек, тялото му изглежда почти ушито по мярка. Бившият кечист от WWE също е играл широк спектър от роли и няма съмнение, че той лесно би могъл да бъде избран пред Круз. Дуейн Джонсън

2) Джоел Кинаман

Всички сме виждали татуирания холивудски феномен във филмите „Отряд самоубийци“ и продължението му, където той играе доста добре армейски офицер. Неговият груб и груб външен вид на екрана може да е придал на ролята на Джак Ричър малко повече блясък. Ето защо той е класиран на второ място в нашия списък.

 Джоел Кинаман

3) Алън Ричсън

Според последните слухове холивудската красавица официално замени Том Круз в ролята на Джак Ричър. Алън Ричсън ще бъде представен в предстоящата уеб поредица на Amazon като военен титан. Каква беше целта да не го изберем на първо място, когато се избираше актьорският състав на филма, сега, когато това най-накрая се случи след всички тези години?

 Алън Ричсън

4) Джейсън Момоа

Самоанската красавица с ръст 6'4 лесно можеше да бъде наследник на Том Круз във филмите. Просто погледнете тялото и присъствието му на екрана; той безспорно харесва публиката. Неотдавнашното представяне на Момоа като Аквамен в многобройни филми на DC е отлична илюстрация за това колко ефективно бихме се представили в екшън филм.

 Джейсън Момоа

5) Джейсън Стейтъм

54-годишният британски актьор е известен със скандалните си екранни изпълнения в екшън филми. Неговата актьорска биография показва, че той лесно би могъл да се впише в образа на Ричър и да очарова публиката с естественото си представяне.

 Джейсън Стейтъм

Популярни Публикации