Кой е Худа Катан? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, кариера

Худа Катан е иракско-американска козметична художничка, бизнесдама и блогър, най-известна като създател на известната козметична компания Huda Beauty. Компанията придоби известност със своите продукти за грим благодарение на нейния успех като гримьор, Vlogger и Blogger. Тя е сред най-богатите жени в Америка, които са си направили себе си. Тя се счита за един от най-добрите гримьори в света.

Бързи факти

Празнувано име: Худа Катан
Истинско име/пълно име: Худа Катан
Пол: Женски пол
Възраст: 38 години
Рождена дата: 2 октомври 1983 г
Родно място: Оклахома Сити, Оклахома, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,65 м
Тегло: 56 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруг (име): Кристофър Гонкало (м. 2008)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Nour Giselle)
Запознанства/гадже (име): N/A
Huda Kattan лесбийка/гей ли е?: не
Професия: гримьор, бюти блогър и предприемач.
Заплата: 600 000 долара на година
Нетно състояние през 2022 г.: 610 милиона долара

Биография на Худа Катан

На 2 октомври 1983 г. в Оклахома Сити е роден Худа Катан. Тя е от ирански произход, но американска националност. Родителите й са Сусу Ал Казаз и Ибрахим Катан. Халида Катан, Мона Катан и брат Халид Катан бяха тримата по-малки братя и сестри на Худа. Тя получава диплома по бизнес от Мичиганския университет в Диърборн. От града, в който е родена, семейството й по-късно се премества в Куквил, Тенеси, а след това в Дартмут, Масачузетс.

Huda Kattan Възраст, височина и тегло

Худа Катан е родена на 2 октомври 1983 г. Тя е на 38 години към 2022 г. Тежи 56 кг и е висока 1,65 метра.  Худа Катан

кариера

Худа трябваше да отиде в Дубай през 2006 г., след като баща й предложи възможност за преподавателска кариера в реномирана корпорация. По-късно тя се премести в Лос Анджелис, за да завърши курса си по грим. Тя практикува с редица значими фигури в индустрията, включително Никол Ричи и Ева Лонгория. Тя се завръща в Дубай, за да работи като козметик за компанията Revlon. Тя стартира своя WordPress блог „Huda Beauty“ през 2010 г. и започна да публикува козметични съвети в него.

Когато създава своята козметична компания Huda Beauty през 2013 г., тя става известна и започва да продава първите си стоки там, като изкуствени мигли. Предоставен е от Sephora.

Huda Kattan Net Worth

Една от най-богатите жени в Америка, Худа Катан, получава цялото си богатство от своята козметична компания Huda Beauty. Цялата й нетна стойност се очаква да бъде над 610 милиона долара към октомври 2022 г. За всяка публикация в социалните медии, която прави, рекламирайки определена марка, тя получава над 18 000 долара възнаграждение. Една от най-добрите козметични марки в страната е нейната.

Худа Катан, една от най-успешните жени в света, изгради име за себе си чрез постоянство и упорит труд. Тя е собственик на козметичната компания Huda Beauty. Когато става въпрос за усилия и постижения, тя се сравнява със знаменитости като Опра Уинфри. Тя също има

Huda Kattan Съпруг, брак

Худа Каплан и Крис Гонкало се запознават за първи път в гимназиалния си клас. След няколко години ухажване те се ожениха през 2008 г. След сватбата си се преместиха в Дубай. През 2011 г. те посрещнаха Нур Жизел, първото им дете. Неин бизнес партньор е сестра й Мона, докато друга сестра на име Аля контролира акаунтите й в социалните медии.

Популярни Публикации