Травис Райнкинг е осъден на доживотен затвор

Травис Рейнкинг , който беше обвинен в убийството на четирима души през 2018 г., беше осъден на доживотен затвор без възможност за освобождаване. На 4 февруари 33-годишният беше осъден за виновен по всички 16 обвинения, включително осем обвинения за убийство първа степен. На 5 февруари присъдата на журито беше разкрита след два часа свидетелски показания на жертвите. Подсъдимият беше безчувствен. Съдия Марк Фишбърн от наказателния съд на окръг Дейвидсън одобри присъдата по едно обвинение в убийство. През май съдът ще определи дали присъдите на останалите обвинения ще бъдат едновременни или последователни.

Какво точно направи Травис Рейнкинг?

Травис Рейнкинг е заподозрян, че е открил огън с пушка в Waffle House в Нешвил, Тенеси, убивайки четирима души. На 22 април 2018 г. инцидентът започна малко след 3.20 ч. сутринта. Той напусна сцената, когато клиент на име Джеймс Шоу младши се опита да открадне огнестрелното му оръжие, което предизвика издирването му. Роднините на четирите жертви свидетелстваха пред съдебните заседатели по време на процеса. Всички жертви са били на възраст под 30 години. Двамата мъже, убити пред ресторанта, са служителят на Waffle House Тауреан Сандерлин, 29, и клиентът Джо Р. Перес, 20.

 Травис РейнкингТравис Райнкинг също уби двама души в бара: Акила ДаСилва, 23, студентка и музикант, и Де Ебони Гроувс, 21, студентка по социална работа, която излизаше със сестрите си от женската група. Патрисия Перес каза, че синът й щеше да навърши 24 тази година. Наскоро беше дошъл в Нешвил, за да помогне на брат си да създаде компания. Тя обаче каза, че братът на жертвата е спрял фирмата си и се е преместил в Нешвил след събитието.

Животът ни беше напълно разбит. Това ме разби не само душевно и семейно, но и мислено. Това ме срина психологически.

Майката на Да Силва, Шондел Брукс, се събужда всеки ден и открива, че детето й е изчезнало.

Възпроизвеждам тази нощ в мозъка си всяка сутрин, преди дори да стана от леглото.

 Травис Рейнкинг

Тя каза, че е отишла в Waffle House след инцидента. Докато детето й лежеше в линейката, тя разпозна обувките му. Тя извика името му три пъти, но той не отговори. Прокуратурата поиска Райнкинг да бъде осъден на доживотен затвор без възможност за освобождаване, твърдейки, че изстрелите му все още разкъсват семействата на жертвите му.

Популярни Публикации