Кой е Пол Бернън? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Пол Бернън е добре известен филмов продуцент и изпълнителен директор на недвижими имоти в Съединените щати. През 2014 г. филмът му 'Най-добре пазената тайна' спечели наградата 'Пийбоди'. Бернън основава и Burn Later Productions.

Бързи факти

Възраст: 44 години 5 месеца
Рождена дата: 27 ноември 1977 г
Хороскоп (слънчево): Стрелец
Пълно име: Пол Бернън
Родно място: Масачузетс, САЩ
Нетна стойност: 10 милиона долара
Височина / Колко висок: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Етническа принадлежност: кавказка
националност: американски
Професия: Филмов продуцент, изпълнителен директор на недвижими имоти
образование: Бостънски университет, Нюйоркски университет
Тегло: 75 кг
Цвят на косата: кафяво
Цвят на очите: Син
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей

Пол Бернън Wiki

Пол Бернън е роден в Масачузетс на 24 ноември 1977 г. Той идва от кавказко семейство. Имената на баща му и майка му са неизвестни. Също така не е известно дали Пол има братя и сестри.

През 1998 г. започва обучението си в Бостънския университет, след като завършва гимназия. През 2000 г. той получава B.S. в киното и телевизията. В резултат на това през 2002 г. той се записва в Нюйоркския университет, за да получи магистърска степен. в недвижими имоти. Той е работил в WTBU, част 15 радиостанция, управлявана от студенти от Бостънския университет, докато е посещавал университета.Височина и тегло на Пол Бернън

Пол е висок мъж, висок 6 фута 2 инча. Телесното му тегло най-вероятно е 75 кг. Той има кафява коса и сини очи, що се отнася до чертите на лицето му.

 Пол Бернън

Пол Бернън

кариера

Кариера в продуцентството През 2013 г. той получава наградата Peabody за документалния филм „Най-добре пазената тайна“. Филмите на Бернън включват Drinking Buddies (2013), The Intervention (Paramount), Results (Magnolia), Adult Beginners (Radius, Universal) и Small Crimes (Magnolia) са някои от неговите заслуги (Netflix). Той е и директор на Rubicon Real Estate, където отговаря за придобиванията, маркетинга и растежа на компанията. След това Пол е член на борда и съосновател на Creative Council на EMILY’s List. Той прави „Опростяване на нейната красота“ и късометражния филм „Учител на годината“ две години по-късно. Пол и Сам Слейтър основаха Burn Later Productions през май 2012 г.

Нетната стойност на Пол Бернън

Към октомври 2022 г. нетното състояние на Пол се оценява на 10 милиона долара. Годишната му компенсация се оценява на между 35 798 и 133 259 долара. Въпреки че притежава бизнес и трябва да изкарва солидно от него.

Пол Бернън Съпруга, брак

Бетени Франкел, американска телевизионна звезда, има връзка с Пол Бърнън. Тяхната връзка има своите възходи и падения. През 2018 г. TMZ ги откри заедно. Тогава се появи информация за връзката им. Въпреки това двойката обяви раздялата си и се раздели.

За последен път бяха видени заедно и снимани да се държат за ръце в Маями само преди няколко дни. В резултат на това двойката се събра отново. Бетени преди това беше омъжена за Джейсън Хопи, изпълнителен директор по продажбите на фармацевтични продукти. Брин, тяхната дъщеря, се роди по-късно през 2010 г.

Популярни Публикации