Madina Cherchesova- All About The Daughter Of Stanislav Cherchesov

Madina Cherchesova е дъщеря на Станислав Черчесов, руски футболен треньор и бивш международен футболист от осетински произход. Играл е вратар за националния отбор на Русия и СССР. Мадина е живяла извън собствената си страна и владее шест езика, включително немски, английски, италиански, френски и руски.

Бързи факти

Пълно име Madina Cherchesova
Първо име Мадина
Фамилия Cherchesova
Професия Дете на знаменитост
Националност Руски
Държава на раждане Русия
Бащино име Станислав Черчесов
Баща професия футболен мениджър и бивш платец
Име на майката Алла Черчесова
Полова идентичност Женски пол
братя и сестри Станислав Черчесов

All About Stanislav Cherchesov

Той е треньор на футболисти с богат опит. Станислав е известен с това, че ръководи националния отбор на Русия. Той е най-успешният футболен треньор в историята. На 2 септември 1963 г. е роден в Алагир, Северноосетийска АССР, Съветски съюз. Неговият етнос е руснак. Станислав Саламович Черчесов е пълното му име. Владее руски, немски и английски освен руски.

Станислав започва своята футболна кариера, когато е на 19 години. Като младеж той играеше футбол във футболния клуб. Започва футболната си кариера през 1982 г. Станислав е бивш международен футболист, играл като вратар за Русия и Съветския съюз. Станислав е много завършена футболна фигура в Русия и в момента е футболен мениджър на Ференцварош, унгарски клуб.  Madina Cherchesova

След като беше назначен за старши треньор на националния отбор на Русия през август 2016 г., той отговаряше за насочването на Русия към четвъртфиналите на Световното първенство по футбол през 2018 г. Той успешно изпълняваше задълженията си. Въпреки това, под негово ръководство руският национален отбор беше елиминиран в груповата фаза на UEFA Euro 2020, което доведе до освобождаването му от поста старши треньор на националния отбор.

Как се разбира Станислав с играчите си?

На Станислав му е трудно да бъде бесен. Той обикновено е много тих и миролюбив човек и никога не крещи на играчите си, дори по време на мачове или тренировки. Що се отнася до яростта, Станислав е пълна противоположност. Той ще сниши гласа си или ще прошепне, когато е ядосан. Той няма да крещи на никого. Но когато той мърмори, съотборниците му могат да кажат.

Станислав не изповядва никаква религия: Станислав не изповядва никаква религия.

Въпреки факта, че не изповядва религията, той уважава шериата и кавказките обичаи, но не вярва в нито един от тях. Въпреки че не изповядва религия, той има вярвания и уважение към всички религии.

Пътят от играч до футболен мениджър

Започва футболната си кариера през 1982 г. и е играл за няколко клуба като Спартак Москва, Локомотив Москва, Спартак Орджоникидзе, ФК Динамо Дрезден, Тирол Инсбрук и Спартак Москва. Играл е и за националния отбор на Съветския съюз, националния отбор на ОНД и руския национален отбор. Станислав участва в 492 мача през цялата си футболна кариера. Работи като мениджър, след като се пенсионира като футболист. Той е ръководил Вакер Тирол, Терек Грозни, Спартак Москва, Амкар Перм, Легия Варшава и Динамо Москва. От 2016 до 2018 г. е треньор на националния отбор на Русия. Сега той е футболен мениджър на Ференцварош.

  Madina Cherchesova

Връзка

Станислав Черчесов е женен за годеницата си Алла, с която има дългогодишна връзка. Двамата са родители на две деца. Мадина има по-малък брат на име Станислав. Баща й вдъхнови името на нейния брат и сестра. Играе и футбол за Черноморец Новоросийск като вратар. Преди това той беше вратар на Динамо Москва. Децата на Станислав, Мадина и Станислав, напуснаха страната и никога не се върнаха. Те също могат да общуват на шест различни езика.

Нетна стойност

Счита се, че нетното състояние на Станислав е между 1 и 4 милиона долара. Неговият източник на доходи е като мениджър на националния отбор на Русия.

Популярни Публикации