Мустафа Гьолбаси- Нетна стойност, биография, Wiki, възраст, приятелка, височина, етническа принадлежност

Мустафа Гьолбаси е добре познат немски TikTok и YouTuber. Мустафа Гьолбаси е най-известният YouTuber под прякора „SilentBoy“. Наричан е и с потребителското име „mavble“. Научете повече за Мустафа Гьолбаси Нетна стойност, биография, Wiki, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бърз факт

Пълно име Мустафа Гьолбаси
Дата на раждане 17 януари 2003 г
Възраст 19 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 5
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Мъжки
Професия YouTuber, Instagram Star, TikTok Star
Държава Германия
Височина 5 фута 3 инча (1,60 м)
Тегло 55 кг
Семейно положение единичен
Нетна стойност 0,2 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Херфорд
Националност Немски
Братя и сестри една сестра и една сестра
Youtube Мустафа Гьолбаси Youtube
Instagram Мустафа Гьолбаси Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Мустафа Гьолбаси

Мустафа Гьолбаси е роден в Херфорд, Германия, на 17 януари 2003 г. и по-късно се премества в Билефелд. Той е 19-годишен Козирог. Има двама братя и сестри: брат и племенница. В резултат на това са достъпни малко подробности относно неговото семейство или образователна история. Въпреки това, като 17-годишен тийнейджър, той може да бъде в гимназията и да получи прилично образование. Той е от немска националност.

  Мустафа Гьолбаси възраст

Мустафа Гьолбаси възрастВисочина и тегло на Мустафа Гьолбаси

Колко висок е Мустафа Гьолбаси? Мустафа е висок 5 фута 3 инча и тежи около 55 килограма. Косата му е средно оцветена, а очите му са кафяви. Освен това не се дават други размери като измерване на гръдния кош-талия-ханша, размер на стъпалото, размер на рокля и т.н.

  Мустафа Гьолбаси

Мустафа Гьолбаси позира за снимка Източник: Instagram

Мустафа Гьолбаси Нетна стойност и социални медии

Колко е нетната стойност на Мустафа Гьолбаси? Мустафа участва в няколко социални медийни платформи. Той може да бъде намерен в Instagram, TikTok и YouTube. По същия начин той има над 212 хиляди фенове в Instagram, 880 хиляди последователи в TikTok и 269 хиляди абонати на своята страница в YouTube. Въпреки това той участва в своите страници в социалните медии и често споделя видеоклипове и снимки.

По същия начин, когато става въпрос за неговата заплата и нетна стойност, той ще спечели определена сума пари. Някои търговски обекти обаче смятат Нетното състояние на Мустафа Гьолбаси ще бъде около 0,2 милиона долара към 2021 г. което не е проверено.

  Мустафа Гьолбаси netwrth

Мустафа Гьолбаси netwrth

Мустафа Гьолбаси Професионален живот и кариера

По отношение на професията, Мустафа е сензация в YouTube, който качва различни видеоблогове, включително кадри с реакции, на своя уебсайт MAVBLE. Той израства, играейки футбол и практикувайки гимнастика, в допълнение към създаването на филми в YouTube и TikTok. Освен това неговите реакции и шеги в TikTok са едни от най-известните му записи в YouTube. Мустафа има над 270 000 последователи в Instagram на своя сайт Mustafa.goelbasi. Той отговори на видеоклипове в TikTok от близначките Лиза и Лена, сред няколко други, на страницата си в YouTube. Неговият видеоклип от август 2016 г., Musically Don’t Judge Me Challenge Reaction!!!, спечели над 3 милиона гледания.

На 3 април 2013 г. той откри страницата си в YouTube. След една година той започна да споделя кадри. След това, на 9 септември 2014 г., той пусна първия си дебютен видеоклип, наречен DIE SKURRILSTEN GESETZE IN DEN USA, който получи близо 76 588 гледания. На 23 август 2016 г. един от най-гледаните видеоклипове беше наречен TikTok Dont Judge Me Challenge Reaction!!! и получи близо 3 163 160 гледания. Други забележителни видеоклипове включват WHATSAPP SONGTEXT PRANK AN FREUNDIN ( Endet Brutal…Polizei! ), WHATSAPP SONGTEXT PRANK AN FREUNDIN! ( Endet Pervers.. WTF ), CONCRAFTER DISST MICH!, WHATSAPP SONGTEXT PRANK AN BI*TCH ( Endet schlimm.. Тези видеоклипове са гледани милиони пъти.

Mustafa Goelbasi Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Мустафа Гьолбаси? Мустафа все още не е разкрил пред медиите романтичното си минало. Той обаче е красив мъж, който може да привлече много дами. По същия начин той не се е интересувал от никакви слухове или скандали относно личния или професионалния си живот.

Факти

  • Мустафа Гьолбаси е известен немски TikTok и YouTuber.
  • Мустафа Гьолбаси е най-известният YouTuber под прякора „SilentBoy“.
  • На 3 април 2013 г. той откри страницата си в YouTube.
  • След една година той започна да споделя кадри.
  • На 23 август 2016 г. един от най-гледаните видеоклипове беше наречен TikTok Don’t Judge Me Challenge Reaction!!! и получи близо 3 163 160 гледания.

Също така, знайте за Peyton List Нетна стойност, възраст, биография, височина, гадже

Популярни Публикации