Жак Ланг се раздели с Тери Франкона, след като прекараха повече от 30 години заедно

Жак Ланг е добре позната с бившия си съпруг Тери Франкона. Той е бивш бейзболист от Съединените щати. Известен е прякорът му Тито. В момента той е мениджър на Cleveland Indians, американски професионален бейзболен клуб.

Бързи факти

Пълно име Жак Ланг
Първо име Жак
Фамилия Просто
Дата на раждане 1959 г
Професия Съпруга на бивш бейзболист
Националност американски
Държава на раждане Съединени Американски щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Тери Франкона

Брак и съпруг

Тя се омъжва за Тери Франкона на 9 януари 1982 г. Тери Франкона е бивш бейзболен мениджър на Мейджър Лийг за Кливланд Индиънс. Той е на 60 години и преди е бил мениджър на Бостън Ред Сокс.

 Жак Ланг

Jacque Lang (Източник: Google)Очарователни деца

Те имат четири деца заедно. Имат син и три дъщери. Дъщерите му се казват Алиса, Джейми и Лия, а синът му се казва Никълъс. Техният син беше бивш играч на бейзбол в Университета на Пенсилвания. Дъщерите им Алиса и Лия играха софтбол за софтболния отбор на Университета на Северна Каролина, а най-малката им дъщеря Джейми завърши Военноморската академия на САЩ.

Развод и раздяла

Трудно е да се говори за семейния й живот, тъй като е толкова объркващ. Те започнаха да живеят разделени през 2011 г., след като прекараха повече от 30 години заедно. Все още не е ясна причината за раздялата им. В едно интервю съпругът й каза, че скоро ще се разведат. Разводът им обаче все още не е формализиран. Тя отново използва фамилията на съпруга си. Въпреки факта, че живеят разделени от 2011 г., половинката му публикува снимка с нея в Instagram през 2017 г. със съобщението, моята прекрасна мама

 Жак Ланг

Jacque Lang (Източник: Google)

Нетната стойност на Жак Ланг през 2022 г

Тя има зашеметяваща нетна стойност като бивша съпруга на Тери Франкона. Нейното нетно богатство обаче все още не е публикувано. Нейното нетно богатство расте главоломно. Тя е директор на Brookline Community Mental Health Center. Състоянието на бившия й съпруг е 5 милиона долара към 2022 г. Нейният иск за издръжка при развод също може да увеличи нетната й стойност, въпреки че искането й за издръжка все още не е обявено.

Жак се занимава активно със социална работа. До този момент тя вече е била активна в няколко благотворителни организации. Тя е мил човек с любящо сърце. Жак продуцира благотворителна програма с най-висок рейтинг, наречена Believing in Brookline Kids, която събира дарения за Центъра за психично здраве на общността Brookline за деца. Тя не е активна в социални медийни платформи като Twitter, Facebook и Instagram. Тя обича да пази живота си в тайна.

Нейният съпруг е бил мениджър на различен клуб и общата му победа и загуба за този отбор са както следва. От 1997 до 2000 г. той е член на Филаделфия Филис. Тери беше уволнен от клуба през 2000 г. Той завърши с 285 победи и 363 загуби. Той се присъедини към Бостън Ред Сокс през 2004 г. и остана като мениджър до 2011 г. Общият му брой победи и загуби за този отбор е съответно 744 и 552. Индианците от Кливланд го наеха през 2013 г. Общите му печалби и загуби за този отбор са съответно 638 ​​и 494. През 2013 г. е обявен за мениджър на годината.

Популярни Публикации