Mahek Bukhari, известен TikToker, е обвинен в убийството

Махек Бухари, TikToker и нейната майка Ансрин Бухари са обвинени в убийството на двама мъже в Лестършър, Англия. Инцидентът е станал около 1:30 сутринта на 11 февруари. Наташа Ахтар, която се появи за кратко с обвиняемите, ще бъде изправена пред двойно обвинение в убийство с двете дами. Raees Jamal и Rekan Karwan, две допълнителни момчета, също бяха обвинени в същото престъпление.

Според магистратския съд в Лестър жертвите, Мохамад Хашим Иджазудин и Сакиб Хюсеин, са загинали на място, когато тяхната Шкода Фабия е била изхвърлена от пътя. Докато били преследвани от обвиняемите, колата им се разцепила на две. Съобщава се, че един от двамата мъже е набрал 911, но разговорът е бил прекъснат, след като е чул писък. Трите дами, обвинени в убийство, вече се изправиха пред съда в Лестър. Няма одобрени молби за освобождаване под гаранция. По време на тяхното изслушване съдия Спенсър QC заяви:

Изправени сте пред най-тежкото обвинение, което наказателният съд някога е гледал. Наясно ли сте с това? Да, казаха и тримата. Махек Бухари

Кой всъщност е Махек Бухари?

Махек Бухари, 22-годишен TikTok и инфлуенсър в Instagram, с над 120 000 последователи в TikTok и над 44 хиляди последователи в Instagram. Тя често туитва снимки на облеклото си и видеоклипове, на които изпълнява козметични съвети. Тя има корпоративни спонсорства под колана си, след като събра над 3,2 милиона харесвания и 3750 абонати в YouTube, включително този на известната фирма Rebellious Fashion. Махек Бухари живее в Стоук он Трент, Стафордшир, с 45-годишната си майка.

Двойката майка-дъщеря изглежда има тясна връзка. Миналия септември TikToker и нейната майка споделиха видео в приложението. Според видеото:

Да имате връзка с висок статус с майка си.

Във видеото тя се обръща към майка си като към нейна майка, най-близка приятелка и сестра, всички обвити в едно. Г-н Хаят, бащата на един от загиналите, Мохамад Хашим Иджазудин, отдаде почит на сина си.

 Махек Бухари

В изявление той каза:

Хашим беше любимият ми син; той имаше прекрасен дух и Аллах ме благослови с 21 години с него.

Хашим работел в местна пекарна, но прекарал по-голямата част от миналата година в Пакистан при баба си и дядо си.

Популярни Публикации