SmallishBeans - възраст, нетно състояние, височина, съпруга, кариера

SmallishBeans е YouTuber от Съединените щати. SmallishBeans е добре известен с публикуването на разнообразно съдържание като vlogs, игрово съдържание, реакции, предизвикателства и т.н. Той качва X Life, Minecraft Goals, Builds VS, 30 Minute Builds, No Crafting Table Challenge, One Life 2.0 и други видеоклипове за игри. Освен това той е активен в Twitter, Instagram и YouTube. Научете повече за нетната стойност на SmallishBeanss, биография, възраст, съпруга, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Джоел Бинс
Дата на раждане: 29 юни 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber
Държава: Великобритания
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 май 2019 г
Съпруга LDSadowLady
Нетна стойност 2,27 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Хартфордшър, Англия
Националност Английски
образование Гимназия Милторп
Братя и сестри Теа
Twitter Джоел Бинс в Twitter
Youtube Джоел Бинс Youtube
Instagram Instagram на Джоел Бинс

Възраст и ранен живот на SmallishBeans

SmallishBeans е звезда на YouTube и личност в социалните медии, родена на 29 юни 1993 г. в Хартфордшър, Англия, Обединеното кралство. В момента той живее в Ню Йорк. Няма информация за имената на баща му или майка му, но и двамата му родители са били учители. Джоел Бинс е истинското му име. Теа е името на сестрата на брат или сестра. По същия начин няма налична информация за неговата религия и той е от бял етнос. Ракът е неговата зодия.

Той също така завършва гимназия Милторп. Той предпочита да пази личния си живот в тайна, така че никога не е обсъждал по-нататъшното си образование или планове за колеж.Височина и тегло на SmallishBeans

Колко висок е SmallishBeans? SmallishBeans има светлокафява коса и кафяви очи. Освен това той е висок 5 фута 8 инча и няма информация за неговия ръст, тегло или измервания на тялото и има добре поддържан тип тяло.

  SmallishBeans

SmallishBeans с приятелката си (Източник: Pinterest)

кариера

На 5 декември 2008 г. той стартира своя YouTube канал SmallishBeans. В канала си в YouTube SmallishBeans той качва съдържание като игри, влогове, реакции, предизвикателства и т.н. Life, Minecraft Goals, Build VS, 30 Minute Builds, No Crafting Table Challenge, One Life 2.0 и други игри, които е играл в YouTube. Той има втори канал, More Smallishbeans, където публикува геймплей и потоци, които използва, за да прави видеоклипове за основния канал. Съдържанието на канала е подобно на това на основния канал. На 20 август 2019 г. стартира този втори канал. Той включва и друг геймър в YouTube, Лизи, която също е геймър в YouTube.

Нетна стойност и награди на SmallishBeans

Той все още не е печелил или номиниран за някоя от наградите. Освен това неговият канал в YouTube все още се разраства бързо и той има хиляди последователи в други акаунти в социалните медии.

Колко е нетната стойност на SmallishBeans? Нетното състояние на SmallishBeans се оценява на 2,27 милиона долара към октомври 2022 г. Няма информация за неговата заплата, кола или дом. Нетната му стойност е повлияна от добре познатите му канали в YouTube, личност в социалните медии, публикации в Instagram, реклами и т.н.

Съпруга и брак на SmallishBeans

Коя е съпругата на SmallishBeans? През май 2019 г. той се ожени за приятелката си Лизи, известна още като LDShadowLady. Двойката се срещна за първи път на Gamefest и започна да излиза през 2011 г. поради общите си интереси. Той започна да се среща с нея в началото на 2012 г. и й предложи брак през ноември 2017 г. Освен това няма информация за предишните му афери или връзки. Той е човек със свободен дух и скромно поведение. Той не изглежда обича да се забърква в слухове и противоречия, предпочитайки да се концентрира върху кариерата си. Щедрото му поведение е ключът към неговия успех.

Също така, знайте за Нетна стойност на Томи Дейвидсън, биография, възраст, съпруга

Популярни Публикации