Кларк Питърс- Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Кларк Питърс е актьор, продуцент, сценарист и режисьор от САЩ. Кларк Питърс е най-известен с ролите си на Лестър Фриймън в The Wire (2002–2008) и Алберт Ламбро в Treme (2010–2013). По същия начин американският актьор натрупа значителна база от фенове в социалните медии.

Бързи факти

Пълно име: Кларк Питърс
Дата на раждане: 07 април 1952 г
Възраст: 69 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: елен
Семейно положение: женен
Съпруга Пени
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Братя и сестри 3
деца (6) Чайна и Питър Кларк, Джо Джейкъбс, Гупи, Макс

Биография на Кларк Питърс

Кларк Питърс е роден през 1952 г. и празнува рожден ден всяка година на 7 април. По същия начин известният актьор в момента е на 69 години. Актьорът е роден в най-населения град в света Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени американски щати. По същия начин ветеранът е от американски произход и е роден под знака на Близнаци.

Преминавайки към семейната история на знаменития актьор, той не е разкрил имената на родителите си. По същия начин знаем, че той има трима братя. Освен това знаменитият актьор започва своята театрална кариера на 12-годишна възраст. На 14-годишна възраст той проявява интерес към актьорството и театъра. Питърс също беше решил да преследва кариера като актьор, когато порасна.Образованието на Кларк Питърс разкрива, че той първо е посещавал гимназия Дуайт Мороу. По същия начин той завършва гимназия през 1970 г. Въпреки това не е разкрито дали е продължил образованието си, като е посещавал колеж.

  Възраст на Кларк Питърс

Кларк Питърс

Височина и тегло на Кларк Питърс

Актьорът е със среден ръст и телосложение. По същия начин актьорът е надарен с кафяви очи и тъмнокафява коса. Освен това той има симпатично лице.

кариера

Кларк Питърс е професионален актьор. По-големият брат на Питърс му помага да си намери работа като дизайнер на костюми за парижка продукция на Hair през 1971 г., в която по-късно участва. Докато е там, Питърс получава писмо от ФБР, което го обвинява в укриване на военна служба. Питърс се премества в Лондон през 1973 г. и променя името си на Кларк Питърс поради факта, че Equity вече има няколко едноименни членове.

Докато живее в Лондон, той основава The Majestics, соул банда, и работи като резервен певец в Love and Affection на Joan Armatrading, Boogie Nights на Heatwave и няколко песни на David Essex. От друга страна, Питърс не се интересуваше от музика и желаеше работа в театъра.

Първите му музикални роли в Уест Енд са в I Gotta Shoe (1976) и Bubbling Brown Sugar (1977), които получава с помощта на своя приятел Нед Шерин (1977). Сред другите му творби в Уест Енд са „Блус в нощта“, „Порги и Бес“, „Вещиците от Истуик“, „Чикаго“ и „Шах“. В космическия Western Outland на Шон Конъри (1981) Питърс играе безмилостния сержант. Балард и той изигра Андерсън в почти безмълвна роля. След като си сътрудничи с Sherrin в множество ревюта, Питърс създава Five Guys Named Moe през 1990 г., който получава номинация за награда Тони за най-добра книга от мюзикъл. Следващото му начинание беше Unforgettable, мюзикъл за Нат Кинг Коул.

Питърс също е работил като театрален актьор на Бродуей. Той беше номиниран за Световната театрална награда за превъплъщението си на Ледения в „Ледения човек“ (1999). По същия начин той повтори ролята си на зловещия адвокат Били Флин във възражданията на Чикаго през 2000 г. и 2003 г. Той е добре известен и с ролята си на детектив Лестър Фриймън в The Wire на HBO. Той също се появява в британското шоу Holby City като Дерек Нюман, бащата на медицинската сестра Дона Джаксън. Той озвучава герой в Doctor Who.

Кларк Питърс Нетна стойност

По отношение на нетната стойност, актьорът е натрупал значително богатство през цялата си кариера. По същия начин той има нетна стойност от 1,5 милиона долара към октомври 2022 г. Той също така печели пари чрез различни одобрения на марки.

  Кларк Питърс нетна стойност

Кларк Питърс

Кларк Питърс Съпруга, брак

Що се отнася до състоянието на връзката на знаменития актьор, той е бил женен три пъти досега. По същия начин първата му съпруга се казва Джанин Мартин. Те също имат дъщеря Чайна Кларк и син Питър Кларк. По-късно той има двама сина на име Джо Джейкъбс и Гупи в резултат на връзката му с Джоана Джейкъбс. По същия начин той и втората му съпруга Пени имат син на име Макс.

Популярни Публикации