Дебора Колумбу - Wiki, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Дебора Колумб е добре известна като съпругата на Франко Колумбу. Франко Колумбу беше автор, културист, актьор, продуцент, лицензиран хиропрактик и лицензиран хиропрактик.

Бързи факти

Пълно име: Дебора Дрейк Колумб
Дата на раждане: 01 януари 1970 г
Възраст: 52 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Домашен майстор
Държава: Италия
Семейно положение: вдовица
Дата на сключване на брак: 1 януари 1970 г
Съпруг Франк Колумб
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Националност Италиански
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
Майка Дороти
Братя и сестри (2) Майк, Лори
деца Мария Колумб

Биография на Дебора Колумб

Дебора Дрейк Колумб е роден през 1956 г. в Италия. Тя е на около 65 години, италианка и е родена в християнско семейство. Тя е родена от Дороти, но подробности за другите членове на семейството й не се съобщават. В резултат на това тя също има брат, Майк, и сестра, Лори. Тя е завършила гимназия в Италия, но имената на училището и университета не са разкрити.

  Възрастта на Дебора Колумб

Дебора КолумбВисочина и тегло на Дебора Колумбу

Дебора Колумб е доста прекрасно и прекрасно. Въпреки това, подробности за структурата на тялото й, като нейната височина, тегло, измервания на тялото, размер на роклята и размер на обувките, не са освободени. Дебора, от друга страна, има руса коса и кафяви очи.

кариера

Дебора Колумб е домакиня и е добре известна като съпругата на Франко, според източници. Франко Колумбо пътува до Калифорния в края на 60-те години, за да тренира с Шварценегер. По-късно той работи с Джо Уайдър след пристигането си. Освен това Джо им даде място за живеене и седмична стипендия от . Следователно това не беше достатъчно, за да поддържат кариерата си в бодибилдинга. Накрая, през 1969 г., те създават European Brick Works, предприятие за зидарство. По-късно той записва името си в турнир с тегло приблизително 185 паунда. В резултат на това той короняса IFBB Мистър Европа и Мистър Вселена през 1970 г. По същия начин той спечели титлата IFBB Мистър Световна през 1971 г. По същия начин той спечели лекия клас на IFBB Мистър Олимписа през 1974 г. и 1975 г. Преди това той спечели общото състезание през 1976 г. за първи път.

По-късно същата година, през 1977 г., той записва името си в първото издание на Най-силния човек в света. За съжаление, той нарани лявото си коляно по време на събитието, докато носеше хладилник на гърба си. И контузиите го извадиха от състезанията за няколко години. Освен това той получи възнаграждение от 1 милион долара за участието си в надпреварата. Мистър Олимпик се завърна триумфално през 1981 г. и впоследствие се оттегли от състезанието. Рекордът му в изтласкване е 400 паунда (181 кг) и той е добре известен със своите способности. Освен това той държи рекорд за лежанка от 525 паунда (238 кг). Освен това той постави рекорд в своя клек, който беше 655 паунда (297 кг).

Освен това той притежава още един рекорд със мъртва тяга от 750 паунда (340 кг). Името му е включено в Книгата на рекордите на Гинес през 1978 г. Това е за духане в бутилка с гореща вода и нейното взривяване за 55 секунди. През 1997 г. той участва в документалния филм за бодибилдинг Pumping Iron като себе си. Той беше треньор по бодибилдинг на Силвестър Сталоун във филма Рамбо Първа кръв, част II. Излиза през 1985 г. и включва Шварценегер в няколко филма. Освен това той се появява във филми като Конан Варварина, Терминаторът и Бягащият човек.

По същия начин името му беше представено по време на началните надписи на последния екшън герой на Шварценегер. Той беше посочен като режисьор на Джак Слейтър IV, фалшив филм. Той също режисира Ancient Warriors през 2003 г. След това се появява като актьор в Dreamland – La terre dei sogni, нискобюджетна продукция.

Дебора Колумбу Нетна стойност

Съществуват множество противоречия, които включваме в този раздел. Дебора Колумб има нетна стойност от милиона долара.

  Дебора Колумбу нетна стойност

Дебора Колумб

Съпругът на Дебора Колумб, брак

а . Те избраха да разменят брачни обети през 1990 г. и останаха женени до 2019 г. Те бяха благословени с дъщеря на име Мария Колумбу след брака си. Освен това дъщеря им се появи във филма Dreamland: La Terra Dei Sogni. Съпругът й преди това беше женен за Анита Колумбу.

Фактите за техния брак обаче все още не са разкрити. За съжаление съпругът й почина на 78 години. И докато беше в болницата, почина на 20 август 2019 г. Получава инфаркт, докато плува и се удавя. В резултат на това инцидентът се случи в Сан Теодоро, Сардиния. Погребението се състоя на 3 септември.

Популярни Публикации