Ангъс Макрейни: Запознайте се със сина на Джералд Макрейни

Ангъс Макрейни е дете на знаменитост, известен най-вече с баща си Джералд Макрейни, американски телевизионен и филмов актьор.

Бързи факти

Пълно име Ангъс Макрейни
Първо име Ангъс
Фамилия Макрейни
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Джералд Макрейни
Баща професия актьор
Име на майката Beverly Root
Полова идентичност Мъжки
братя и сестри Джесика Макрейни и Кейт Макрейни

Джералд Макрейни направи важен принос за програмата „Това сме ние“.

Джералд е добре известен с ролите си в телевизионни сериали като Simon & Simon, Major Dad, Promised Land и House of Cards, наред с други. Той е прекарал повече от пет десетилетия в телевизионната и филмовата индустрия и има значителен принос към програмата „Това сме ние“. Той се представи добре на този концерт, който се смята за най-доброто му изпълнение до момента.

Той е номиниран редовно за наградите Primetime Emmy и дори спечели една през 2017 г. за тази програма. Преди да се присъедини към актьорския бизнес, известният актьор учи в университета в Мисисипи и работи в петролната индустрия. Кървава нощ, Ужас, Безкрайната история, Сърцето на страната, Фокус и други са сред най-популярните му филми.Силно отдаден на семейния живот от 31 години

Джералд Бърк, неговият баща, е бил с Делта Бърк, неговата мащеха, през последните 31 години. Те се срещат за първи път на 27 март 1987 г., по време на гостуване в неговата програма, Simon & Simon. Те почувстваха дълбока връзка и бяха изгубени в погледа на другия при първата си среща. Ясните й като джин сини очи бяха това, което първо го привлече и той все още е пленен от тях. След кратката им първоначална среща, двойката се свърза отново три месеца по-късно в нейното шоу, Designing Women, когато той изигра съпруга й и отиде да я посети.

  Ангъс Макрейни

Ангъс Макрейни (Източник: Google)

Те започнаха да се срещат скоро след това и той не чакаше дълго да й предложи, тъй като имаше съперници. Той й предложи брак на втората им среща с пръстен на Тифани и двамата се ожениха след две години връзка. В продължение на 31 години тяхното партньорство служи като модел за други двойки за справяне с възходите и паденията на живота и връзките, както и за наслаждаването на дълбоко отдадено брачно съществуване.

Битката на съпругата с отчаянието и диабета

Двойката се смята за най-подкрепящата двойка в Холивуд, стояща една до друга през върхове и спадове. И в личния, и в професионалния си живот тя винаги е била услужлив, приятен и провокативен спътник. Той винаги е бил камък за жена си в битките й с депресията и диабета.

Ангъс никога не е бил загрижен или повлиян от нейното тегло, дори когато е била най-тежка. Той й помогна да го преодолее, като й даде инсулинови инжекции, съветваше я какво да яде и какво да не яде и й напомни за себе си и какво трябва да постигне.

  Ангъс Макрейни

Ангъс Макрейни (Източник: Google)

Сватбените им обети бяха да прегърнат лудостта на другия.

На 28 май 1989 г. двойката има сватбена церемония в хотел Biltmore в Лос Анджелис, пред 400 гости. Той подчерта едно от най-великите събития в живота им, подновяването на брачните им обети, и как това е помогнало за подобряване на връзката им. Един от необичайните им обети беше да приемат и ценят лудостта на другия.

Два пъти разведен

Преди романса си с Делта той се е развеждал два пъти. Първоначално той се жени за Бевърли Руут през 1967 г. и се развежда с нея през 1971 г. През 1981 г. се сгодява за Пат Моран. Това партньорство продължи осем години, преди да приключи през 1989 г. Братя и сестри Ангъс има двама братя и сестри. Едната е сестра му, Джесика Макрейни, а другата е полусестра, Кейт Макрейни, от втория брак на баща му. Всички те се отдръпнаха от светлината на прожекторите.

Също така знайте за Иша Прайс, всичко, което трябва да знаете за нея

Популярни Публикации