Вътре в брачния живот на Джей Ди Хармайер и Дженифър Танко

Джейми Даниел Хармайер е американска радио личност, най-известна с това, че води шоуто на Хауърд Стърн, една от най-известните радио програми в страната. Феновете на Harmeyer го разпознават заради характерния му кряскащ смях и отличителния му подход към хумора. Хармайър завършва колеж със степен по филмова и видео продукция, след като е роден на 29 декември 1979 г. във Феърборн, Охайо. След дипломирането си той започва работа като водещ медиен продуцент за няколко проекта, докато не намери работа в SiriusXM.

42-годишната медийна звезда е откровен с феновете си за професията си в шоуто на Стърн, но рядко го чуваме да обсъжда личния си живот. Изминаха повече от 3 години, откакто Хармайер се ожени за тогавашната си приятелка Дженифър Танко на 25 август 2018 г., така че нека да разгледаме личните му отношения със съпругата му Танко.

Съпругата на JD Harmeyer Дженифър Танко

Танко е базиран в Ню Йорк гримьор. Нейният рожден ден е 6 януари 1988 г. и тя е родом от Вирджиния, която преди това е живяла в Балтимор и Вашингтон, окръг Колумбия. Наред с работата си като художник на красотата, тя също пише в блогове за фитнес, мода, козметични техники и начин на живот. Преди да стане частна в Instagram, тя имаше приблизително 15 хиляди последователи, с които споделяше лични неща като снимки от пътувания и любими романи.JD Harmeyer Брак

Въпреки че няма конкретна дата, когато са започнали да се срещат, Хауърд Стърн, известен радиопредавател и колега на Хармайер, разкриваше любопитни неща за любовния си живот по време на програмата си. Според докладите двойката започна да се среща през 2016 г. и обяви годежа си през февруари 2017 г. На 25 август 2018 г. двойката се ожени на частна церемония в Лас Вегас, където отидоха до олтара.

  JD Harmeyer

Церемонията беше малка и лична, като присъстваха само 10 души. Неговите колеги от Шоуто на Хауърд Стърн не присъстваха на сватбата, но отправиха своите най-добри пожелания към двойката. Само преки членове на семейството имаха право да присъстват на щастливото събитие.

Меден месец в Калифорния

Хармайър и Танко отлетяха за Калифорния за медения си месец през септември 2019 г., почти година след брака им. Те започнаха своето 10-дневно пътешествие в Ню Йорк, където спаха в хотел TWA на летище JFK. Хармайер и Танко са диаметрално противоположни. Докато Танко е кросфит треньор и любител на фитнеса, Хармайер не харесва физическата активност. Рядко го виждат да се разхожда в парка, въпреки че съпругата му често публикува снимки от ваканциите си в социалните мрежи.

Танко, който обича да е навън, прекара добре деня на плажа. Тя е наблюдавала каране на джет и слънчеви бани на калифорнийския плаж, докато Хармейър седеше напълно облечен и се наслаждаваше на пейзажа. Стърн го попита защо не е придружил жена си навън по време на гостуването му в шоуто на Хауърд Стърн. Хармайер каза, че предпочита да си остане вкъщи и не иска да парадира с фигурата си, тъй като не е много привлекателна.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от JD Harmeyer (@jdharmeyer)

Въпреки че не е много турист, радиоличността отиде на преход със съпругата си в националния парк Йосемити. Той пък хареса пътуването им до Напа, където посетиха три винарни. За спомен двойката купи бутилка червено вино за 100 долара, която той описа като адски чудесна. Той обясни, че скулптурата ще бъде поставена в малък шкаф в дома им, където държат бутилки вино.

Слухове за техния развод

Тъй като не са били виждани заедно от дълго време, много хора спекулираха, че двойката се е разделила. Тъй като имаха полярно различни предпочитания в много области, мнозинството от техните фенове определиха двойката като неподходящи един за друг.

  JD Harmeyer

Instagram на съпругата му беше превърнат в частен, а акаунтът й в Twitter беше изтрит, когато започнаха да циркулират съобщения за тяхната раздяла. Въпреки всички доклади, двойката не е издала официално изявление, потвърждаващо развода им.

Популярни Публикации