Радия Перейра - Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Радио Перейра е YouTube звезда, известна с едноименния си канал. Тя е добре известна със своите предизвикателства, хаштагове, ревюта в социалните медии, проекти „Направи си сам“, лични плейлисти и влогове за време за разкази. Научете повече за нетната стойност на Радия Перейра, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, гаджето, височината и фактите

Бързи факти

Истинско име Радио Перейра
Псевдоним Радиото
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 20 годишен
рожден ден 20 март 2002 г
Родно място Бразилия
Зодия Риби
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност бразилски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 50 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 9 милиона долара
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Радио Перейра Възраст и националност

На колко години е Радия Перейра? Тя беше родена на 20 март 2002 г , в Бразилия. В момента тя е 20 годишен, и нейната зодия е Риби. Радия Перейра има бразилска националност, но нейната етническа принадлежност е неизвестна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Радия Перейра и други подробности за семейството. Радия Перейра също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина тегло

Радия Перейра е висока с височина 5 фута и 5 инча и тежи около 50 кг. Тя също е фитнес маниак. Радия Перейра има черна коса и черни очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Радия Перейра, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Радио Перейра

Височината на Радия Перейра (Източник: Pinterest)

Радио Перейра Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Радия Перейра? От професионалната си кариера като звезда в YouTube Радия Перейра може да спечели добра сума пари. Към 2022 г. нетната стойност на Радия Перейра се оценява на около 9 милиона долара.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Радия Перейра? Радия Перейра вероятно не е необвързана в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Радия Перейра предпочита да запази личния си живот личен. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • През декември 2015 г. тя стартира своя канал в YouTube.
  • Нейният канал в YouTube нарасна до повече от 1,4 милиона абонати. Тя също така натрупа над 7000 последователи в популярния си акаунт в Instagram, radijaa pereira.
  • Баща й почина, когато тя беше дете.
  • Тя и Габриела Буснело са популярни бразилски ютубъри, известни със своите компилации от плейлисти.

Освен това знайте за нетната стойност, възрастта, биографията и етническата принадлежност на Шантания Бекфорд .

Популярни Публикации