Колко богат е Ъруин Уинклер? Нетно състояние, кариера, заплата

Силвестър Сталоун поиска Ъруин Уинклер да му даде правата върху франчайза Роки. Последната публикация на Сталоун в Instagram показа изображение на Уинклер с острие, излизащо от устата му и тялото му като змия. Надписът гласи:

След като IRWIN притежава ROCKY повече от 47 години, а сега и CREED, наистина бих искал да си върна поне малко ОСТАНАЛОТО от правата си, преди да го предам САМО на ВАШИТЕ ДЕЦА – чувствам, че това би било ЧЕСТЕН ​​жест от тези 93 -годишни господа.

Той също така написа:Това е ужасен въпрос, който гризе душата ми, тъй като исках да оставя нещо от Роки за децата си, но винаги е прекрасно да чуя от преданите фенове... Продължете да удряте.

Сталоун винаги е имал проблеми с правата на франчайза и получи приблизително 75 000 долара в допълнение към 10 нетни точки, общо плащане от 2,5 милиона долара за първата вноска. Преди това той не спомена правата на собственост, тъй като имаше кодекс за корпоративна практика.

Сталоун също разкритикува Уинклер и неговия син Дейвид, твърдейки, че току-що публикуваната биография на Ъруин, The Arrangement: A Love Story, е една от най-лошите книги, които някога е чел. Освен това той каза, че ако Ървин Уинклер не беше там, щеше да има още три снимки на Роки и нарече екипа на филма едно от най-лошите човешки същества, които някога е виждал в професията.

 Ъруин Уинклер

Нетната стойност на Ъруин Уинклер

Ъруин Уинклер, който е роден на 28 май 1931 г., е известен продуцент и режисьор. Той е режисирал над 58 филма, включително Double Trouble, They Shoot Horses, Don't They?, Raging Bull, The Right Stuff и други. Според CelebrityNetWorth нетното състояние на родения в Ню Йорк се смята за приблизително 100 милиона долара. Въпреки че подробности за активите му не са публични, той е направил много пари чрез работата си в сектора на развлеченията.

кариера

В края на 60-те години той основава продуцентския бизнес Winkler-Chartoff Productions и започва да продуцира филми с Робърт Чартоф. Point Blank, техният дебютен криминален филм, беше провал в боксофиса. Следват два проекта, They Shoot Horses, Don’t They? и The Strawberry Statement, бяха добре приети както от публиката, така и от рецензентите.

Роки, техният следващ филм, спечели Оскар за най-добър филм. След това екипът продуцира Raging Bull и The Right Stuff, преди да затвори Chartoff-Winkler Productions през 1985 г. След това Irwin Winkler стартира солова кариера с Revolution през 1985 г., като продуцира филми като Round Midnight, Betrayed и Music Box. Той е номиниран за Оскар за Goodfellas през 1990 г. и продуцира Rocky IV и Rocky V.

 Ъруин Уинклер

През 1991 г. Уинклер прави своя режисьорски дебют с Guilty by Suspicion, последван от римейк на Night and the City през 1992 г. Той става известен като сценарист и режисьор на The Net през 1995 г. и последвалия му филм Life as a House, циментира още повече репутацията му. Вторият му филм, De-Lovely, излиза през 2004 г. и той продължава да продуцира филми като Роки Балбоа, Вълкът от Уолстрийт, Ирландецът и други.

Популярни Публикации