Кристи Конъл - Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Кристи Конъл е австралийско-индонезийска социална медийна личност, която е добре известна като TikTok звезда, Instagram звезда, YouTuber и личност в социалните медии. Кристи Конъл придоби известност чрез съвместния си акаунт в TikTok със своята идентична сестра близначка Карли, наречена „@theconnelltwins“.

Бързи факти

Пълно име: Кристи Конъл
Дата на раждане: 05 септември 2001 г
Възраст: 20 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Звезда на TikTok, звезда на Instagram, YouTuber и личност в социалните медии
Държава: Индонезия
Семейно положение: по отношение
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Националност австралийско-индонезийски
Братя и сестри две (брат и сестра близначка: Карли)

Биография на Кристи Конъл

Кристи Конъл е родена на 5 септември 2001 г. Нейният произход е в Индонезия и в момента живее в Канбера, Австралия. Карли, нейната сестра близначка, е само пет минути по-голяма от нея. Освен това двамата споделят по-голям брат. Името му обаче не е налице. Освен това имената на нейните родители и друга идентифицираща информация не се разкриват. В момента тя е на двадесет години и е родена под знака на Дева.

 Кристи Конъл възраст

Кристи КонълВисочина и тегло на Кристи Конъл

Тази дама е зашеметяваща и прекрасна. Тя има съблазнително привлекателно тяло. Тя обаче не е направила публични измерванията на тялото си. За съжаление, тя също е пропуснала височината и теглото си. Въпреки това, тя е с разумен ръст и тегло за нея. Освен това тя има тъмнокафяви очи и руса коса.

кариера

Кристи е добре познат потребител на TikTok. Тя е добре известна със съвместния си акаунт в TikTok със сестра си близначка Карли, която носи потребителското име „@theconneltwins“. Нейните видеоклипове в TikTok и YouTube с нейната идентична сестра близначка привлякоха голямо внимание. В резултат на техните прословути дуети за синхронизиране на устни, знаменитостите, които синхронизират устни, са натрупали над 1,5 милиона последователи.

По същия начин техният общ акаунт в Instagram, „@christyncarlyreal“, натрупа повече от 29,1 хиляди последователи. Двамата са добре известни с това, че съчетават видеоклиповете си с изпълнители като Nicki Minaj, Liddlenique и Andrie Carigo. През юни 2014 г. това момиче се присъедини към Instagram за първи път. Освен това двойката беше снимана заедно в Операта в Сидни в нейната дебютна снимка, която също послужи като първата й публикация в Instagram.

По същия начин техният канал в YouTube, „The Connell Twins“, натрупа над 2,35 милиона абонати. Те организират предизвикателства и влогове там. Те стартираха своя канал официално на 3 септември 2017 г. „Mukbang Edisi Kangen Subang + curcol“, „Our Daily Life CVLOG#41“, „SHEIN Try on-Haul #sheinhaul #shein“, „Gold Coast Trip #CVLOG42“ и „Belanja bulanan bareng kita! 7 JT SAMPAI NGABISIN??’.

Кристи Конъл Нетна стойност

Тази звезда на TikTok може да печели няколкостотин долара на месец от дейностите си в социалните медии. В резултат на това тя печели добре заедно със сестра си близначка. Нейната нетна стойност и други приходи, от друга страна, не се оповестяват публично.

 Кристи Конъл нетна стойност

Кристи Конъл

Кристи Конъл

В профила си в Instagram тази TikTok звезда сподели снимки и видеоклипове с красив мъж. Най-вероятно се среща с този човек. Тя обаче не е разкрила нищо за него и връзката им. Кристи вероятно се опитва да избегне вниманието на папараците и да запази връзката си в тайна.

Популярни Публикации