Кой е Морган Айферт? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, височина, кариера

Морган Айферт е известна американска съпруга. Морган Айферт е съпруга на Зак Мартин, офанзивен гард по американски футбол.

Бързи факти

Пълно име: Морган Айферт
Пол: Женски пол
Професия: съпруга на знаменитост
Държава: елен
Височина: -1 фут -3 инча (-0,08 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Зак Мартин
Цвят на очите сиво
Цвят на косата Рус
Родно място Индианаполис, Индиана
Националност американски
деца един (син: Чарлз Ричард Мартин)

Morgan Eiffert Wiki

На Морган Айферт датата на раждане не е публично публикувана. Тя обаче е родена в Индианаполис, Индиана, Съединени американски щати. Тя е християнка. За съжаление няма достъпна информация относно нейните ранни години, ученически години или години в колежа. Морган обича да обикаля езерото, да кара лодка и да пие.

Височина и тегло на Морган Айферт

Морган е висок и строен. Тя има прекрасна усмивка в по-голямата част от снимките си и изглежда също има прекрасна загоряла кожа. За съжаление, няма налична точна информация за телесните измервания на този индивид. Морган е брюнетка със сиви очи и руса коса.кариера

В момента Морган работи в PwC в практиката за застраховане. Седалището му е в Синсинати, Охайо. Този човек е работил с компании като Delta Sigma Pi, President’s Emissaries, приемната служба на университета в Делауеър, Cold Stone Creamery, SBA IT, The Yancey Family и Blue & Co. LLC.

Освен това тя е работила като търговски сътрудник, детегледачка, управляващ директор, данъчен стажант, основен стажант по осигуряване, консултант, ИТ асистент и сътрудник по осигуряване, наред с други позиции. Освен това тя наскоро премина и четирите части от изпита за CPA.

По отношение на нейния съпруг, Зак е офанзивен гард на Далас Каубойс. От 2014 г. този играч е член на Националната футболна лига. По време на втората си година той беше състезател по многобоя. Зак беше универсален играч, който превъзхождаше както в атака, така и в защита.

 Морган Айферт

Морган Айферт

Морган Айферт Съпруг, брак

През юли 2016 г. тя се омъжи за Зак Мартин в ST. Vincent American State Paul Church във Форт Уейн. Те наскоро отпразнуваха петгодишнината си на 2 юли 2021 г. За съжаление няма достъпна информация за нито един от техните срещи преди брака.

Освен това не е публикувана информация за раждането на бебето. Въпреки това, въз основа на публикацията на Зак в Instagram, момченцето вероятно е било родено около март 2019 г., ако не и на 9-ти. Освен това родителите дадоха на първородното си дете името Чарлз Ричард Мартин.

Нетната стойност на Морган Айферт

По отношение на приходите, това лице може да спечели значителна сума пари чрез работата си. Интернет обаче е лишен от информация относно нейните приходи и нетно състояние към октомври 2022 г.

Популярни Публикации