Денис Итумби- Уики, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Денис Итумби е свиневъд от Кения, както и говорител на измамници, дигитален стратег, създател на изборна стратегия, генератор на идеи и дигитален журналист. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Денис Итумби, Съпруга на Денис Итумби, нетна стойност на Денис Итумби, Кариера на Денис Итумби и още

Бързи факти

Пълно истинско име Денис Итумби
Популярно име Журналистът Денис
Възраст (към 2021 г.) 36 години.
Професия Политик. журналист
Дата на раждане 18 март , 1985, (понеделник)
Място на раждане Гичугу, окръг Кириняга,
Сегашен адрес Найроби
образование Магистри по управление на нови медии и демокрация
Алма матер 1. Гимназия Меру
2. Кенийски институт за масова комуникация
3. Университет Мои
4. Университетът на Лестър.
Име на училище Гимназия Меру
Нетна стойност Не се знае
Националност кенийски
Етническа принадлежност африкански
Религия християнството
Зодия Риби
език Масай, Кикую, Ембу и Лухя
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5'09
Тегло (прибл.) В килограми: 82 кг

Възраст и ранен живот на Денис Итумби

Денис е родом от Гичугу, окръг Кириняга и е роден на 18 март 1985 г , като най-възрастен в рода си. Той е безупречен в професията си и говори добре различни езици, включително масаи, кикую, ембу и лухя. Израснал като най-големият от петимата братя, той започва да посещава гимназия Меру и напуска едва след като завършва гимназията. Денис, който по това време имаше интерес към медиите, продължи да научава всяко малко и важно нещо за журналистиката. След това посещава Кенийския институт за масова комуникация, където получава сертификат по журналистика. Впоследствие посещава университета Moi, където получава магистърска степен по масова комуникация.

Височина и тегло на Денис Итумби

Денис Итумби е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 82 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Денис Итумби

Денис Итумби

Денис Итумби Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Денис Итумби? Г-н Денис е в медийната индустрия повече от десетилетие и си изкарва добре от усилията си. Той управлява своята фирма и земеделска дейност от много години, така че приходите му трябва да са значителни. Той трябва да има здравословен финансов баланс. Има обаче известна скрита информация, която ни пречи да разкрием напълно истинската нетна стойност на Денис в момента.

кариера

Денис, който идва от скромно домакинство, е положил много усилия и стремеж, за да постигне успех. В началото на кариерата си той спомена, че е работил с известен журналист и че първия път, когато са работили заедно, той им е платил част от KSH 9000 за по-малко от месец. По-късно и двамата журналисти тръгнаха по свой начин. Г-н Денис е обмислял да стане адвокат в ранните етапи на своята професия и е присъствал на няколко съдебни заседания. Въпреки това, след като не успява да получи задоволителна оценка на изпитите си в средното училище, той решава да преследва кариера в журналистиката. Той се издигна, като получи диплома по журналистика и работи с няколко медийни бизнеса, както и предоставяйки услугите си на видна медийна компания в нацията.

Преди това Itumbi е работил за Royal Media Service, The Standard Newspaper и Kenya Broadcasting Corporation. По-късно той се отдалечи от основните медии и стартира свой собствен уебсайт за блогове, dennisitumbi.com. Като направи блога си известен, той успя да създаде нови взаимоотношения с политици, което направи работата му по-лесна от преди. Дигиталната медийна кариера на Денис напредва дотам, че той е назначен за директор по цифровите комуникации в Държавната къща, където остава до безцеремонното си уволнение.

Според страницата му във Фейсбук Денис е работил за Гласът на Америка, Роял Медиа и президентския кабинет. След това г-н Денис се трансформира в бизнесмен и създава собствена медийна фирма Supreme Media. Той не само притежаваше това, но също така се поддържаше свързан със селскостопанската индустрия. Той все още работи и управлява фермите си за свине и авокадо и до днес. Денис работи като дигитален стратег за президентската кампания на DP William Ruto от 29 юли 2021 г.

Съпруга и брак на Денис Итумби

Коя е съпругата на Денис Итумби? Преди това Денис разкри в едно от интервютата си, че когато за първи път пристигнал в Найроби през 2002 г., той отишъл да посети любимата си на Свети Валентин и също композирал стихотворение за нея. Но по онова време той никога не отиде да се срещне с непознатата си любовница и тя вече е омъжена. След като постига успех в работата си, Денис поддържа амбивалентни отношения, но не се жени. Денис продължи връзката си с Жак Марибе, журналист и телевизионен оператор. От 2016 г. Жак и Денис са снимани заедно в медиите. Денис веднъж каза, че връзката му с Жак е по-дълбока от връзката му с Любовта. Но що се отнася до връзката им, Денис и Жак никога не са декларирали публично, че имат връзка.

Популярни Публикации