Ед Бофой - Възраст, Нетно състояние, Височина, Приятелка, Кариера

Ед Бофой е британска социална медийна личност, която е добре известна със своите видео творения в TikTok, които споделя със своите 749 хиляди последователи. Ед Бофой също има канали в YouTube и е добре познат в Instagram. Научете повече за нетната стойност на Ед Бофой, възраст, биография, височина, приятелка, запознанства, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Ед Бофой
Дата на раждане 26 септември 2002 г
Възраст: 18 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Звезда в социалните медии
Нетна стойност: 1 милион долара
Държава: Англия
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Просто Кейти
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност британски
Twitter Ед Бофой в Twitter
Youtube Ед Бофой Youtube
Instagram Ед Бофой Instagram

Възраст и ранен живот на Ед Бофой

Ед Бофой е на осемнадесет години. Той е роден в Съмърсет, Англия, на 26 септември 2002 г. По същия начин той е британец по националност и има зодиакален знак Везни. Собственик е на две кучета. Той публикува видео в YouTube, озаглавено NEVER HAVE I EVER WITH MY SISTER, което включваше по-малката му сестра. Освен това той е включил майка си в няколко видеоклипа в YouTube. По отношение на образованието си той може да е завършил средното си образование поради възрастта си.

Височина и тегло на Ед Бофой

Колко висок е Ед Бофой? Ед Бофой е едновременно интелигентен и привлекателен. Той е известен сред младите хора. По същия начин той е висок около 5 фута 7 инча и тежи около 64 кг. Има слабо телосложение, кафяви очи и тъмнокафява коса. Ед Бофой

Ед Бофой (Източник: Pinterest)

кариера

Ед Бофой е британска социална медийна личност и звезда на Tik Tok, който стана известен чрез TikTok. Той е известен със своята външност, очарователна усмивка, стил и невероятна личност. Освен това той е добре известен със своите привличащи вниманието снимки и видеоклипове в Instagram. Той има значителна фен база.

Ед Бофой Нетна стойност 2022 г

Колко богат е Ед Бофой? Ед Бофой е британска социална медийна личност, която е натрупала значително състояние от своето онлайн присъствие . Към октомври 2022 г. приблизителната нетна стойност на Ед Бофой е 1 милион долара.

Ед Бофой Гадже и запознанства

С кого се среща Ед Бофой? По отношение на текущото му състояние на връзка, Ед Бофой е необвързан. Преди това той излизаше със Simply Katie, друга звезда в социалните медии. Двойката често се появяваше заедно в съответните си акаунти в социалните медии. Те обаче се разделиха. В момента той се концентрира върху кариерата си в социалните медии.

Той има много фенове, защото има очарователна личност. Освен това той не е бил обект на големи слухове или противоречия в личния или професионалния си живот.

Също така, знайте за Нетната стойност на Сидни Гудман, възраст, биография, височина и гадже .

Популярни Публикации