Женени ли са Сидни Кросби и партньорката Кати Лойтнър? Вътре в тяхната връзка

Подвизите на играч от НХЛ Сидни Кросби вътрешните хокейни арени са добре известни в публичната сфера, но личният му живот рядко се излага на света. Тъй като няма официална информация за името си в социалните медии, канадският играч на хокей на лед предпочита да пази личната си информация в тайна. Въпреки съзнателните му усилия да не споделя информация за личния си живот извън арената, дългогодишната романтична връзка на Кросби често излиза на преден план.

Бързи факти

Пълно име Сидни Кросби
Дата на раждане 7 август 1987 г
Възраст 34 години
Височина/колко висок?
5′ 11″ (1,8 м)
Професия Канадски професионален играч по хокей на лед
Бащино име Трой Кросби
Име на майката Тина Кросби
Полова идентичност Мъжки
Е женен? не
Гей ли е?
не
Нетна стойност 55 милиона долара

Сидни Кросби Нетуърт

Нетното състояние на Сидни Кросби е около 55 милиона долара към 2022 г.

Личен живот на Кросби

Един от най-забележимите аспекти на Кросби е липсата му на присъствие в социалните медии. Неговото онлайн присъствие е ограничено до профила на неговата благотворителна организация в Instagram, The Sidney Crosby Foundation, който е чисто професионален и не обсъжда нищо друго освен работата на фондацията.Поради неговата дискретност по въпросите на личния му живот, много фенове не знаят, че той има връзка. Същата позиция за потайност и бездействие в социалните медии е заета от приятелката му Кати Лойтнър, която въпреки че има акаунт в Twitter, не е публикувала нито един туит.

Той е бил в дългосрочна връзка

Въпреки нежеланието си да обсъжда личния си живот, хокеистът на лед има връзка с Лойтнер от 2008 г. Тъй като нейната работа е толкова тясно свързана с атлетиката и фитнеса, двойката идеално пасва. Тя е известен модел на бански костюми, който се е появявал на корицата на списание Fitness и е позирал за Sports Illustrated.

 Сидни Кросби и Кати Лютнър

Сидни Кросби и Кати Лаутнър

Въпреки че не са разкрити пикантни подробности за любовната им история, двамата са виждани заедно от 2008 г., предимно на хокейни мачове и стадиони. Няма информация за раздялата им, което означава, че Кросби и Лойтнър са били заедно повече от десет години.

Leutner силно подкрепя кариерата на Кросби

Приятелката на Кросби, която непрекъснато се появява на игрите му, е единствената причина да знаем за връзката му. Тя винаги е подкрепяла кариерата му и може да бъде видяна на неговите хокейни игри и турнири редовно.

През 2014 г. тя беше до Кросби, докато той приемаше хокейната си награда на брега на Халифакс. Същата година, на 23 февруари, тя отиде в Bolshoy Ice Dome в Русия, за да гледа как приятелят й играе в мача за златен медал по хокей на лед за мъже между Канада и Швеция.

Лойтнър беше в публиката с бащата на Кросби, когато той изнесе прочутата си емоционална реч за кариерата си през 2019 г. Тя изглежда го аплодира и окуражава по време на най-гордите му моменти.

Те все още не са женени и до днес.

Въпреки че Кросби и Лойтнър се грижат един за друг, няма доказателства, че са били женени, въпреки че имат връзка повече от 12 години. Важно е да се отбележи, че тъй като и двамата живеят толкова сдържан живот, може да решат да запазят и сватбата частна. Няма информация за семейното им положение, но изглеждат щастливи във връзка, без да са се женили.

Популярни Публикации