Андреа Констанд- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, височина, връзка, дела

Андреа Констанд е бивш национален и американски университетски баскетболист. Андреа Констанд нашумя като една от повече от 60 жени, които обвиниха Уилям Козби в сексуално насилие, датиращо от преди пет десетилетия.

Бързи факти

Пълно име: Андреа Констанд
Дата на раждане: 11 април 1973 г
Възраст: 48 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Бивш баскетболист
Държава: Канада
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Торонто, Онтарио
Националност канадски
образование Колегиален институт Албърт Кембъл; Университет на Аризона
баща Анди Констанд
Майка Джана Констанд
Братя и сестри Едно (сестра Даяна Констанд Парсънс)

Андреа Констанд Биография

Андреа Констанд е на 48 години и е родена на 11 април 1973 г. Родена е в Торонто, Онтарио, Канада, а астрологичният й знак е Овен. Родителите на Андреа Констанд са тяхната майка Джана Констанд и нейният баща Анди Констанд. Тя също има сестра Даяна Констанд Парсънс.

Андреа посещава Колегиалния институт Албърт Кембъл по време на академичната си кариера. Това е държавна гимназия в Торонто. По-късно Андреа получава баскетболна стипендия в университета в Аризона. Освен това Андреа Ерминия Констанд е пълното й име.Андреа Констанд Височина, Тегло

Андреа Констанд е висок приблизително 6 фута или 1,83 метра и тежи приблизително 68 кг. Няма друга налична информация за другите измервания на тялото на Андреа, като нейните измервания на гръдния кош, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките и т.н. Андреа също има тъмнокафява коса и тъмнокафяви очи.

  Андреа Констанд

Височината на Андреа Констанд (Източник: Pinterest)

кариера

Андреа Констанд работи като професионален баскетболист. След завеждането на гражданския иск през март 2005 г. тя получава международно признание. Андреа Констанд срещу Уилям Х. Козби младши е името на делото. Андреа също се появи в Преследване на Козби през 2020 г. Освен това Андреа промени кариерата си по-късно в живота си и стана масажист.

Андреа отбеляза средно 10 точки на мач, докато беше в Бостън Колидж. Това се случи по време на последната година на Андреа, което помогна на Wildcats да спечелят NIT. По-късно Андреа преследва кариера като професионален баскетболист. Тя прекара по-голямата част от професионалната си кариера в Европа. Андреа също представи Канада. Това се случи на Лятната универсиада през 1997 г.

По-късно Даун Стейли помоли Андреа да се присъедини към нея в университета Темпъл като директор по операциите на женския отбор. По това време Андреа беше в южната част на Онтарио. Доун Стейли е трикратен олимпийски златен медалист и новият треньор по баскетбол за жени в университета Темпъл.

Андреа Констанд също стана приятелка с Уилям Козби през 2002 г. Андреа наскоро се присъедини към университета Темпъл като директор на операциите. Освен това Уилям е възпитаник на Temple University и следователно има тясна връзка с университета.

Андреа Констанд Връзка, афери

Андреа Констанд разкри, че е лесбийка през 2015 г. Това беше преди националното разплащане за сексуален тормоз и злоупотреба, което предизвика движенията #MeToo и Time’s Up. Адвокатите на Андреа всъщност го споменаха, отбелязвайки, че докато Козби призна в показанията си, че има талант да тълкува женските реакции към него, Козби не разбра, че Андреа е гей, докато полицията не му каза.

Андреа Констанд Нетна стойност

Колко богата е Андреа Констанд? Нетната стойност на Андреа се оценява на около 5 милиона щатски долара. Андреа също получи 3,38 милиона щатски долара като споразумение по делото Андреа Констанд срещу Уилям Х. Козби, младши.

Популярни Публикации