Shade Zahrai- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Сянка Захрай е добре позната TikTok звезда от Австралия. Shade Zahrai също е лектор на TEDx, консултант и собственик на бизнес. Нейното креативно и висококачествено съдържание винаги е служило като вдъхновение за другите.

Бързи факти

Пълно име Сянка Захрай
Първо име Сянка
Фамилия Захрай
Професия Обучен в Харвард треньор по лидерство и мотивационен лектор
Родно място Австралия
Националност австралийски
Полова идентичност Женски пол
Семейно положение Женен
Женен Дата 4 декември 2017 г
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 50 кг
Измерване на тялото N/A
Цвят на косата черен
Цвят на очите кафяво
Нетна стойност N/A

Биография на Shade Zahrai

Сянка Захрай е роден в австралийския крайбрежен град Бризбейн. Самоличността на родителите й, както и по-голямата част от ранния й живот, са неизвестни. Тя може да е все още жива (въпреки че това не е потвърдено) през 2022 г.

Тя е австралийска гражданка. Освен това тя е родена под знака на Водолей и е от смесен етнос. По същия начин тя е християнка.Shade Zahrai Education

Според академичната й подготовка Shade е завършила студентка. Тя получава докторска степен по философия от университета Монаш.

Shade Zahrai Височина, Тегло

Сянка Захрай е висок 5 фута 4 инча и тежи приблизително 60 кг. Бившата банкова служителка е запазила зашеметяваща физика, която допълва привлекателната й личност. Тя също има привлекателна черна коса и прекрасен чифт кафяви очи.

  Сянка Захрай

Shade Zahrai (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до нейната кариера, Шаде и нейният съпруг в момента управляват Influencer Global, компания, която тренира и обучава хора, използвайки техники за мотивация и обучение. Тя обаче е работила като ръководител на проекти и ръководител на операциите за West Pac Group. Тя се присъедини към Future Business Council като организационен директор и член на комисия през 2017 г.

Shade също е страстен за овластяването на жените в лидерски роли чрез предоставяне на семинари, които повишават личността и ускоряват успеха.

Shade също е служил в консултативния съвет на Future Business Generation в продължение на две години. През 2018 г. тя работи като старши стратег за Bank of Melbourne. Захраи наскоро се присъедини и започна да допринася за Съвета на треньорите на Forbes и проучва ключови бележки, уебинари и семинари за собствения си бизнес. В момента тя използва TikTok, за да споделя вдъхновяващо съдържание и да отговаря на въпроси от фенове. Освен това уроците по салса са допълнителен бонус, тъй като Шаде е трикратен австралийски шампион по латино танци.

Shade Zahrai Net Worth

Сянка Захрай е един от най-талантливите и известни хора. Тя е изкарвала добре и е живяла комфортен живот през цялата си кариера. Нетната стойност на Shade наскоро беше оценена на около милиона USD.

Тя също е лектор на Ted Talks и сътрудник на престижното списание Forbes. Шейд и нейният съпруг живеят в луксозна къща в Мелбърн, Виктория, и имат богата колекция от автомобили. Освен това, според Socialblade, нейното потребителско име в YouTube печели k-k на година и 7-,7k на месец.

Shade Zahrai Съпруг, брак

Сянка Захрай е омъжена жена, според семейното й състояние. Въпреки че има впечатляващо академично досие и портфолио, което може да запълни цяла книга, тя успя да запази брака си. Фейсал Секуа и Захрай се ожениха.

Sekkouah също е известен лидерски стратег и член на Forbes Coaches Council, подобно на съпругата му. На 4 декември 2017 г. талантливата двойка се ожени. Наскоро те споделиха романтична снимка на двойката, която празнува Свети Валентин.

Поради забързания си начин на живот, двойката няма деца от 2022 г. Те са избегнали всякакви противоречия в резултат на семейното си положение и живеят щастлив семеен живот. Съпругът на Шаде също показва любовта и подкрепата си към нея, като качва нейни изображения и я насърчава във всички аспекти на живота й.

Популярни Публикации