Кристин Лампард - съпруг, нетно състояние, възраст, височина, кариера

Кристин Лампард е телевизионен оператор от Северна Ирландия. Тя е бивша съпруга на английския футболист Франк Лампард. Кристин е известна телевизионна и радио водеща, която е водеща на някои сериали като The One Show, Daybreak, Dancing on Ice, This Morning, Lorraine и Loose Women. Работила е по радиото за BBC, ITV, Radio Aire 2 и UKTV. Знайте всичко за Кристин Лампард - съпруг, нетно състояние, възраст, височина, кариера

Бързи факти

Празнувано име Кристин Лампард
Възраст 42 години
Псевдоним Кристин
Рождено име Кристин Луиз Бликли
Рождена дата 1979-02-02
Пол Женски пол
Професия Разпространител
Място на раждане Нюри
Родена нация Северна Ирландия
Националност северноирландски
Известен с Популярен северноирландски телевизионен оператор
баща Фредерик Бликли
Майка Мина Бликли
Братя и сестри 1
Сестри Никола
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Училище Колегиално училище Блумфийлд
университет Queen’s University
Награди Награди за най-добър телевизионен водещ на наградите Cosmopolitan Ultimate Women of the Year 2010
Семейно положение Женен
Съпруг Франк Лампард
Женен Дата 2015 г
деца две
са Фредерик Джордж Лампард
Дъщеря Патриша Шарлот Лампард
Височина 1,73 м (5 фута 8 инча)
Тегло 140 паунда
Форма на тялото тънък
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Сексуална ориентация Направо
Източник на богатство Заплата от кариерата й в ефира
Нетна стойност 100 милиона долара

Биография на Кристин Лампард

Кристин Лампард е родена на 2 февруари 1979 г. Родното й място е в Северна Ирландия, в град Нюри. Тя е от северноирландски произход. Баща й Фредерик Бликли и майка Мина Бликли я раждат. Кристин Луиз Бликли е нейното родно име. По-малката й сестра се казва Никола.

Образователната й история включва A-Levels в Bloomfield Collegiate School. По-късно тя посещава Queen’s University и специализира политика. Тя обаче не завършва и вместо това търси постоянна телевизионна работа.Височина тегло

Колко висока е Кристин Лампард? Кристин Лампард е висока 1,73 м, т.е. 5 фута и 8 инча. Тя има телесно тегло от около 140 паунда. Тя има слабо телосложение. Цветът на очите й е тъмно кафяв, а цветът на косата й е черен. Нейната сексуална ориентация е хетеросексуална.

  Кристин Лампард

Кристин Лампард със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Кристин Лампард започва като телевизионен бегач. Започва да се обучава за мениджъри на етажи в Bloomfield Collegiate School. Работила е в BBC Northern Ireland, докато е посещавала Queen’s. Кристин напусна колежа, за да продължи работа в телевизията. Тя започва работата си с Belfast Citybeat. По-късно тя се появи в предаването Give My Head Peace на BBC Северна Ирландия.

По-късно Кристин води предавания за BBC Northern Ireland.

Sky High, First Stop, Would You Pass the 11+, Spill the Beans, Looking for Love и NI Wags. Тя е домакин на Let Me Entertain You по BBC Two. Тя беше съ-домакин на The One Show, National Lottery Draws и Sport Relief. Кристин се състезава в Strictly Come Dancing през 2008 г. Тя танцува с Матю Кътлър. Шести като цяло.

Съдомакин на Daybreak. Тя беше коронясана за най-добър телевизионен водещ от Cosmopolitan през 2010 г. През 2010 г. се присъедини към ITV. ITV й даде четиригодишен договор за £4 милиона. Тя беше домакин на теста за приятелство на Кристин и Адриан през 2016 г.

Тя беше домакин на Simply Red: For the Last Time, Duran Duran: One Night Only, Westlife: For the Last Time, This is Lionel Richie, That Dog Can Dance, Michael Flatley: A Night to Remember, Spandau Ballet: True Gold, Roman Britain От въздуха и Дарси Оук: На ръба на реалността.

Водещ на Националните филмови награди за 2011 г. Тя беше домакин на Dancing on Ice с Филип Скофийлд през 2012 г. Тя беше домакин на три сериала до 2014 г.

Кристин излъчи Off The Beaten Track през 2013 г. Тя беше съ-домакин на Text Santa от 2011-2015 г. Кристин е домакин на „Тази сутрин“ често. Тя беше домакин на Wild Ireland (2015). 2015: Неделен обяд по Magic Radio.

Тя участва в Loose Women през 2016 г. През 2016 г. тя беше съ-домакин на Celebrity Haunted Hotel Live на канала W на UKTV. 2018: Съдомакин на Celebrity Haunted Mansion.

Кристин Лампард Съпруг и брак

Франк Лампард, пенсиониран футболист, е неин съпруг. Те започнаха да се срещат през октомври 2009 г., след като присъстваха на наградите Pride of Britain. През 2015 г. двойката се жени. Тя взе фамилията на съпруга си. Патриша Шарлот Лампард, първото й дете, се роди през септември 2018 г. Тя роди второто си дете, момче, Фредерик Джордж Лампард, през март 2021 г. Тя е и мащеха на двете дъщери на Франк Лампард от предишната му връзка с испанския модел Елен Ривас.

Кристин преди това излизаше със звездата от Белфаст Джайънтс Къртис Боуен. Те се разделиха през 2003 г. След това тя излизаше с ресторантьорския бизнесмен от Дъблин Крисчън Стоукс. Те се сгодиха през 2004 г., но не издържаха дълго. След това тя се среща с предприемача Марк Бейрн от 2006 до 2009 г.

Нетната стойност на Кристин Лампард

Колко богата е Кристин Лампард? Кристин Лампард печели от професията си в медийната индустрия. Тя е една от популярните телевизионни водещи, която е представяла различни телевизионни и радио програми. Тя беше най-добре платената телевизионна звезда по времето, когато показа Танци на лед. По онова време Кристин печелеше £400 на минута. Тя получава високо възнаграждение за усилията си. Нетното състояние на Кристин Лампард се оценява на около 100 милиона долара към октомври 2022 г.

Факти

  • Лампард е посланик на Северна Ирландия за The Prince’s Trust.
  • Тя е първият човек, карал водни ски през Ламанша и събра £1,321,623 за Sport Relief през 2010 г.
  • Тя отряза брадата на своя съ-водещ в The One Show Адриан Чайлс и събра £60 000 през 2010 г.
  • Лампард участва в бягане на 5 км за Cancer Research UK заедно с Хайди Рейндж и Роксан Палет през 2012 г.
  • Лампард е патрон на благотворителната организация за деца на Спаркс.
  • Тя представи зимния бал на благотворителната организация заедно с Джон Кълшоу през 2015 г.
  • Тя също подкрепи кампанията Text Santa и излъчи техния годишен телетон от 2011 до 2015 г.
  • Тя имаше гласови роли във филмите, Разводът на Джак (1998) и Историята на костенурката: Приключенията на Сами (2010). (2010).

Популярни Публикации