Кой е Херман Каин? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, етническа принадлежност

Херман Каин е известен американски писател, бизнес ръководител и радио водещ. Той също е синдикиран колумнист и активист на Чаено парти в Джорджия. Той се кандидатира за президентската номинация на Републиканската партия през 2012 г. Той обаче обяви намерението си да се кандидатира за президент през 2016 г. Годината беше 2011 г.

Бързи факти

Празнувано име: Херман Каин
Истинско име/пълно име: Херман Каин
Пол: Мъжки
Възраст: 76 години
Рождена дата: 13 декември 1945 г
Родно място: Мемфис, Тенеси, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,84 м
Тегло: 89 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Глория Ечисън († 1968 г.)
деца: Да (2 деца)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Политик, бизнесмен
Нетно състояние през 2022 г.: 10 милиона долара
Последна актуализация: юли 2022 г

Биография на Херман Каин

Херман Каин е роден на 13 декември 1945 г. Родното му място е Мемфис, Тенеси. Майка му, Ленора Кейн, работеше като чистачка и домашна помощница, а баща му, Лутър Кейн младши, работеше като портиер и бръснар. Баща му е бил шофьор на президента на Coca-Cola Company Робърт У. Уудръф. Каин заяви, че въпреки че не идва от богато семейство, той е много щастлив.

Прекарва голяма част от детството си в Атланта, Джорджия. Това е мястото, където ходеше на училище, както и на църквата. Той отиде в Антиохийската баптистка църква. Баща му в крайна сметка им купи нова къща, в която те се преместиха. Кейн посещава гимназия Арчър. Завършва обучението си и се дипломира през 1963г.Херман Каин Възраст, височина, тегло

Херман Каин е роден на 13 декември 1945 г., към днешна дата 10 юли 2022 г. е на 76 години. Висок е 1,84 м, тежи 89 кг.

  Херман Каин

Херман Каин

кариера

Кариерата му започва след като завършва математика. По-късно получава магистърска степен по компютърни науки. Докато продължава да работи за американския флот, той следва магистърска степен. Той успя да се присъедини към Pillsbury Company, която беше базирана в Минеаполис, през 1977 г. Той се издигна в йерархията, за да стане вицепрезидент на компанията. Той имаше огромен успех като бизнес ръководител в Burger King през 80-те години. Заемал е позициите на председател и главен изпълнителен директор на Godfather’s Pizza. От 1986 г. до 1996 г. заема тази длъжност.

Той успя да служи като председател на Федералната резервна банка на Канзас Сити от 1989 до 1991 г. През 1995 г. той беше назначен в Комисията на Кемп и стана старши съветник в президентската кампания на Боб Доул. Работил е като президент и изпълнителен директор на Националната ресторантьорска асоциация.

Той е бил в бордовете на няколко компании, включително Whirlpool. Той обяви своята кандидатура за президент през 2011 г. Той беше фаворит на социологическите проучвания, но беше победен от Барак Обама. Освен това е имал възможността да работи като радиоводещ в WSB.

Постижения и награди на Herman Cain

Херман Каин има много успешна бизнес кариера. Има богат опит и е заемал високи позиции в няколко компании. Сред наградите, които е успял да спечели, е наградата Хорацио Алгер, която получава през 1996 г. Той също така е получил редица почетни степени от различни университети.

Нетната стойност на Херман Кейн през 2022 г

Херман Каин има нетна стойност от над 10 милиона долара към октомври 2022 г. Това богатство идва от различни източници. Той беше натрупал значителна част от състоянието си, докато работеше за семейство Пилсбъри. Той печели много пари в различни компании. Той е спечелил над 680 000 долара от хонорари на корпоративен директор. Като радиоводещ той прави 165 100 долара годишно.

Херман има успешна бизнес кариера. Той е активен в редица благотворителни организации. Той също така успя да създаде редица неправителствени организации. От скромно начало той се издига до известност. Никога не се е свенил да изразява политическите си възгледи.

Херман Каин Съпруга, брак

Той се записва в колежа Morris Brown след завършване на гимназията. Той се ожени с Глория Каин. Двойката е горди родители на три деца и трима внуци. Той беше диагностициран с рак на дебелото черво през 2006 г., когато беше в стадий IV. Той е претърпял операция, както и химиотерапия. Сега той работи като анализатор на компютърни системи.

Популярни Публикации