Ето 5 малко известни факта за Алексис Хейнс

Алексис Хейнс (Нийърс), дъщерята на прочутия режисьор и режисьор Микел Ниърс, е бивш член на холивудския екип за кражби с взлом, Bling Ring. От 2008 г. до 2009 г. отрядът от седем лица в тийнейджърска възраст и на двадесет години атакува къщи на знаменитости от списъка на А, включително тези на Парис Хилтън и Орландо Блум, като отнема пари, ценности, бижута и дизайнерски артикули на стойност милиони.

Бившата актриса от телевизионното риалити Pretty Wild, която сега е майка на две деца и бивша съпруга на Евън Хейнс, има история на злоупотреба с наркотици, но сега преобърна живота си, за да стане майката, която винаги е искала да бъде. Най-новото бягство на Алексис ще я отведе до Netflix, където тя свободно ще признае ролята си в десетилетна холивудска кражба. The Real Bling Ring: Hollywood Heist, документална поредица от три части, ще има премиера в Netflix в сряда, 21 септември, и ще включва истории от първа ръка на двама членове на Bling Ring, Хейнс и Ник Пруго, както и предполагаеми жертви на тези кражби.

Според Netflix официалното резюме е следното:Банда младежи, хвърлени в затвора в Лос Анджелис през 2009 г. за кражби от резиденции на знаменитости, предизвикаха медийна лудост и филм. Двама от тях сега си разказват.

Нека поговорим за пет по-малко известни факта за Алексис Хейнс, който сега е създал привидно идеален живот, работа и семейство.

Пет неизвестни факта за бившата телевизионна риалити звезда Алексис Хейнс

1) Алексис Хейнс беше арестуван два пъти през 2010 г

Алексис Нейърс (тогава) беше арестувана за първи път през 2010 г. за ролята си в престъпленията на Bling Ring. В крайна сметка тя се съгласи да подаде „пледи за невинност“. През май същата година тя беше осъдена на 180 дни затвор, но беше освободена след 30 дни. Тя също беше осъдена на три години пробация и трябваше да плати на актьора и жертва Орландо Блум 600 000 долара обезщетение. Тъй като е забравила да се свърже с пробационния си служител, актрисата Pretty Wild отново е арестувана за притежание на наркотици шест месеца след освобождаването й през 2010 г.

  Алексис Хейнс

Алексис също беше заловен в притежание на фалшива шофьорска книжка от Флорида и беше осъден на една година в рехабилитационен център, след като се призна за невинен по обвиненията.

2) Хейнс написа книга за предишните си трудности.

Алексис Хейнс написа книгата си „Възстановяване от реалността“ през 2019 г., в която описва момента, в който е достигнала дъното и последвалата рехабилитация, която е предприела, за да го преодолее, описвайки миналото си с Bling Ring и опита си като наркоманка. Алексис говори с Fox News за проблемното си детство, произхода си като пристрастена към хероин и нуждата от него всеки ден и как затворът в крайна сметка спаси живота й:

Имах чувството, че се събудих за нашата реалност. Огледах средата, в която живеем, и текущите данни за предозиране с опиоиди и се чудех: „Защо се справяме с цялата тази болка?“ „Защо толкова много хора са готови да отидат?“

Тя продължи да казва:

Когато изтрезнях, взех решение да стоя далеч от светлините на прожекторите от този момент нататък. Тогава бях на 19 години. Потърсих помощ за моята опиоидна зависимост. Но имах тази възможност. Надяваме се, че това ще предизвика вълна от хора, които се събуждат и осъзнават, че има изход. Това е много повече от обикновен мемоар. Това започна да ме вдъхновява.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от A L E X I S N E I E R S (@itsalexishaines)

3) Алексис Хейнс роди първото си дете на 21 години.

Алексис Хейнс разговаря с E! Новини за красивото и болезнено раждане на първата й дъщеря Харпър, когато тя беше на 21 години, след спешно цезарово сечение на 24 април 2013 г. Тя каза, че въпреки че не е това, което е очаквала, се радва има здраво момиченце в ръцете си.

Според Алексис Хейнс:

Това беше най-красивото и ужасяващо събитие, което някога съм имал. Водата ми изтече в 4:30 сутринта, когато бях бременна в 37 седмици и шест дни.

Хейнс продължи,

Винаги съм имала намерение да родя във вода у дома и точно това направих, до последния момент. Преживях цялото 12-часово раждане без лекарства и настоявах повече от час, когато акушерката ми ме прегледа и нежно ме посъветва, че бебето е със седалищно предлежание и трябва незабавно да отидем в болницата.

4) През 2021 г. Алексис Хейнс се срещаше с бившата приятелка на Браунуин Уиндъм, Крис на Бърк.

През 2021 г. бившата телевизионна риалити звезда каза, че тя и съпругът й Евън Хейнс са имали отворен брак и че тя се вижда с бившата звезда на RHOC Браунуин Уиндъм – бивша приятелка, Крис на Бърк. Освен това тя на няколко пъти е казвала, че съпругът й е бил наред с нейната сексуалност и предпочитания по това време. Тя също каза, че нейните момичета винаги са разбирали, че се идентифицирам като бисексуален.

  Алексис Хейнс

5) Алексис и съпругът й Евън току-що се разведоха.

Алексис и вече бившият й съпруг Евън наскоро обявиха развода си след единадесет години брак. Тя информира всички свои последователи в Instagram с официален пост. 31-годишната майка казва, че са се развели, за да предложат стабилен дом на двете си момичета Харпър и Дакота. Преди да бъдат подадени документите, тя каза ексклузивно на Us Weekly:

Имаме страхотни отношения на съвместно родителство след десет години брак и 11 години заедно. Не вярвам, че някой от нас е искал да се разведе или да се раздели, но нещата просто се развиха така. Отново обожавам Евън и може би сме по-добри родители, отколкото партньори.

Популярни Публикации