Паша Лий - Wiki, етническа принадлежност, приятелка, смърт, височина, нетна стойност, кариера

Паша Лий беше известен актьор, модел, социален работник, войник, медийно лице и звезда в социалните медии от Евпатория, Крим, Украйна. Той беше известен в страната с ролите си в някои филми и телевизионни предавания.

Нека ви кажа, че той дебютира като актьор през 2006 г. с филма „Shtolnya“. Сред другите му творби са #Selfieparty, Zustrich odnoklasnykiv, Provincial, Zvychayna sprava и други. По време на руската инвазия Паша се присъединява към украинските сили за териториална отбрана, за да защитава страната си. За съжаление, той загина на 6 март 2022 г. в Ирпин, поради руски обстрел.

В последния си пост в Instagram той призова всички украинци да останат позитивни и мотивирани. Възрастта, кариерата, родителите, приятелката, wiki, биографията, нетната стойност, семейството, височината и много други факти на Паша Лий могат да бъдат намерени в цялата статия.Бързи факти

Пълно истинско име Павло Романович Лий.
Известно име Паша Лий
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
рожден ден 10 юли 1988 г.
Дата на смъртта 6 март 2022 г.
Причина за смъртта Руски обстрел.
Възраст (към момента на смъртта) 33 години.
Място на смъртта Ирпин, Украйна.
Професия Актьор, модел, войник и звезда в социалните медии.
Родно място Евпатория, Крим, Украйна.
Религия християнството.
Етническа принадлежност азиатски.
Алма матер Средно училище 13 Евпатория, Крим.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Рак.
Националност украински.

Биография на Паша Лий

Паша Лий пълното име е Павло Романович Лий. Той винаги е очаквал с нетърпение рождения си ден на 10 юли. Според докладите той е роден в Евпатория, Крим, Украйна, през 1988 г. Той е бил на 33 години по време на смъртта си.

Образование на Паша Лий

Той разкри в официалния си профил във Фейсбук, че е завършил средно училище 13 в Евпатория, Крим. След това той посещава KDAI, за да научи уменията на актьор. Той беше брилянтен човек, който обичаше да учи нови неща всеки ден. Няма налични допълнителни подробности за живота му.

Паша Лий Височина, Тегло

Паша Лий имаше височина 5 фута 11 инча и тегло 67 кг. Размерът на обувките му беше 7 (САЩ). Мерките на тялото му не бяха известни. Имаше кафяви очи и черна коса.

 Паша Лий

Pasha Lee Height (Източник: Instagram)

История на отношенията на Паша Лий

Относно любовния му живот, Паша Лий беше смел човек. Много от феновете му се интересуват да научат повече за личния му живот. Нека ви кажа, че той е работил с някои актриси и модели по време на развлекателната си кариера. Той също така сподели свои снимки с колегите си в акаунтите си в социалните мрежи. Проведохме обширно проучване в интернет, за да научим повече за неговата приятелка и любовница.

За съжаление, не можем да получим много подробности за живота му. Възможно е да е бил необвързан. Беше съсредоточен единствено върху професията си. Освен това не е бил женен.

Семейство Паша Лий

Паша беше открит за семейния си живот в своите биоданни. Той е споделил множество свои снимки с баща си и майка си в своите акаунти в социалните мрежи. Той също така заяви, че не е имал добри отношения с баща си поради семейни проблеми, но че всичко се е разрешило между него и баща му по-късно. Търсихме много, но имената на баща му и майка му също не ни бяха известни.

Открихме имената на неговите братя и сестри, докато превъртахме профила му във Facebook. Надя Шек е негова сестра и съсобственик на Shekira Art Studio. Освен това брат му се казва Ростислав Ткаченко, но професията му е неизвестна.

Освен това баща му е кореец, а майка му е украинка. Той принадлежал към християнската вяра и бил от украинска националност. Той също е принадлежал към азиатската етническа група.

Смъртта на Паша Лий

Според официални източници Паша е починал на 6 март 2022 г. в Ирпин, Украйна. Убит е от руски обстрел. Според съобщенията той се е присъединил към украинските сили за териториална отбрана, за да защити страната си от руско нахлуване.

Той публикува актуализации за живота си в акаунтите си в социалните медии. Той беше само на 33 години, когато почина. Смъртта е потвърдена от Международния филмов фестивал в Одеса на официалната им страница във Фейсбук.

кариера

От малък Паша Лий е силно повлиян от актьорството. Той навлиза в развлекателната индустрия, след като получава актьорско обучение от престижна институция. Според профила му в IMDB той започва актьорската си кариера през 2006 г. с филма „Щолня“.

В този филм той играе Ден. След това, през 2012 г., той се записва да играе DJ във филма „Zvychayna sprava“. Tini nezabutykh predkiv е едно от другите му произведения. Представени са Tayemnytsi molfara, The Fight Rules, #Selfieparty, Zustrich odnoklasnykiv и други. Той се появи в телевизионния сериал „Провинциален“ през 2021 г.

Нетната стойност на Паша Лий

Павло Романович Лий живееше спокоен живот със семейството си. Той е израснал в шикозна къща с майка си, баща си и братята и сестрите си. Той също така сподели няколко изображения от стаята си в социалните медии, които дадоха представа за дома му. Освен това той е запален колоездач, който притежава мотор от висок клас. Освен това си купи и маркова кола.

Той печелеше добре от различни източници, включително актьорство, моделиране, реклами и социални медии. От друга страна, той не обичаше да парадира с начина си на живот в платформите на социалните медии. Нетната му стойност се оценява на между 1-2 милиона USD (приблизително).

Любопитни факти

 • Паша Ли имаше немска овчарка за домашен любимец.
 • Правеше йога и тренираше ежедневно, за да поддържа тялото си във форма.
 • Той отиде на различни места, за да общува с приятелите си.
 • Паша предпочиташе да пие алкохол на партита.
 • Той също така дублира на украински гласовете на английските филми „Хобитът“ и „Цар Лъв“.
 • Лий е телевизионен водещ на „Ден у дома“ от 31 януари 2022 г.
 • В свободното си време обича да чете книги.
 • В института FILM.UA Group той работи като треньор по озвучаване.
 • Известният актьор използва маски за лице, за да подхрани кожата си.
 • Павло Романович Лий също е пробвал гмуркане.
 • Официалният му акаунт в Instagram имаше 8,5 хиляди последователи и 577 публикации (до март 2022 г.).

Популярни Публикации