Причината за раздялата между Джон Ноубъл и Вики Патисън

Много фенове очакваха Вики Патисън от Geordie Shore да се омъжи за бившия си годеник Джон Ноубъл. Бившата двойка се сгоди през 2017 г. и планира да се ожени година по-късно в същия ден, в който се сгодиха. Въпреки това, когато планираната дата за сватбата им наближи, двойката осъзна, че не е подготвена и отложи сватбата. Патисън каза на Daily Star, че не е готова да затвърди сделката с разходка по пътеката.

Риалити звездата каза:

Отлагаме сватбата с година-две. Бяхме толкова стресирани да създадем нашия идеален дом и не успях да отделя достатъчно време на сватбата,Тя каза още, че иска да се наслади на годежа и да не бърза към олтара, тъй като цял живот е чакала да бъде нечия съпруга. Няколко години риалити звездата копнееше да бъде годеница. Двойката също искаше да даде приоритет на професиите си.

 Джон Нобъл

Вики Патисън и нейният годеник Джон Ноубъл се разделиха.

За съжаление, годежът на двойката беше прекратен през ноември 2018 г., така че те така и не стигнаха до олтара. Годежът на Ноубъл беше отменен, когато той беше уловен от камерата да става стегнат и сексуален със случайни дами, докато беше на ваканция на момче в Дубай. Тя каза, че се чувства абсолютно нежелана и прибягна до Instagram, за да изрази мъката си от лъжите, предателството и унижението, на които трябваше да се подложи. Но след няколко месеца Патисън разбра, че раздялата им вероятно е най-добрата. Тя разкри раздялата през октомври 2019 г.

Риалити звездата каза:

Винаги съм искал той да е имал любезността да говори с нас и да изрази недоволството си. Поглеждайки назад, вероятно просто прикривах собственото си недоволство. Колкото и болезнено да изглежда, Джон ни направи услуга. Той не беше за мен,

 Джон Нобъл

Тя каза още, че й е отнело известно време, за да се справи с раздялата.

Вики Патисън преоткрива любовта отново

Патисън е срещнала мъжа на мечтите си, след като сърцето й е разбито от Ноубъл. Ерджан Рамадан, гаджето на риалити звездата, й предложи брак през февруари 2022 г. Тя никога не си е представяла, че ще може да се довери отново на друго момче, но след първата им среща тя разбра, че годеникът й е този. Приятелят й й предложи брак, когато бяха на романтична ваканция в Дубай. Патисън се обърна към Instagram, след като каза „да“ да сподели събитието с феновете си.

Тя каза:

Исках да бъда негова съпруга и да имам семейство с него. Казах на приятелите си, че ще взема шапка за първата ни среща, тъй като винаги съм знаел. Като всеки друг, ние имаме възходи и падения,

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вики Патисън (@vickypattison)

Патисън продължи да казва, че винаги е смятала, че ще е необходим специален човек, за да възвърне доверието й, и тя извади късмет с Рамадан, когото тя характеризира като невероятен. Двойката се готви за сватбата си. Те не са избрали място и се разкъсват между Палма де Майорка, езерото Комо в Италия и Сайръс.

Популярни Публикации