Кой е Джамил Хардуик? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Джамил Хардуик е роден на 16 октомври и се превърна в невероятен баща и модел за подражание за своя син. Като сериен предприемач той е създал и управлявал различни бизнеси.
Джамил Хардуик постигна успех в множество области и непрекъснато призовава своите последователи в социалните медии да работят усилено, за да постигнат целите си.

Бързи факти

Рождено име Джамил Хардуик
Зодия Паунд
Националност американски
Професия Предприемач и инвеститор
родители Лестър Хардуик, Джойс Хардуик,
Съпруг съпруга Таша Д’Аренсбург
брат или сестра Шани Хардуик Уилсън, Малик Хардуик, Омари Хардуик, Кенет Алън Хардуик
Колеж/Университет Университет на Джорджия
деца Харт Дилън Хардуик
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен

Джамил Биография

На Джамил Хардуик съпругата е Таша Д’Аренсбург. Таша се появява редовно в публикациите на Джамил в Instagram, обикновено с трогателни съобщения. Красивата двойка има общо дете.

Детето на Харт Джамил Хардуик, Дилън, е родено на 6 юли 2014 г. Джамил е невероятен родител, който обича детето си. Той често публикува снимки на себе си и бебето си в Instagram и е вокален поддръжник на Харт. Джамил обяви в Instagram, че Харт е избран за едно от лицата на линията детски обувки на Athletic Propulsion Labs (APL) и той беше изключително щастлив.Синът на Джамил Хардуик, Джамил Хардуик, редовно споделя снимки на родителите си, които се забавляват заедно, независимо дали у дома или навън. Джамил щателно е документирал първия ден на Харт в детската градина и други важни житейски събития. Тричленното семейство изглежда се забавлява.

Семейство Джамил Хардуик

Джамил Хардуик е син на Лестър Хардуик и Джойс Хардуик. Джамил на няколко пъти изрази любовта си към родителите си в социалните медии. Джамил Хардуик, известен още като брата на Омари Хардуик, идва от огромно семейство. Малик и Омари Хардуик са негови братя, а Шани Хардуик е негова сестра. Омари Хардуик е актьор, участвал във филми и телевизионни предавания като Power и The Guardian. Кенет Алън Хардуик, по-малкият брат на Джамил, почина през 2006 г.

Братът на Джамил Хардуик, Него, и семейството му изглежда се разбират добре. Той постоянно споменава семейството си в социалните мрежи и изразява любовта си към тях. Ако продължи да работи за своята страст и бизнес с любовта и привързаността на семейството си, той със сигурност ще бъде по-завършен, отколкото е сега.

 Джамил Хардуик

Джамил Нет Уърт

Към октомври 2022 г. нетната стойност на Джамил Хардуик се оценява на 5 милиона долара въз основа на работата, която е свършил и продължава да върши. Джамил Хардуик е предприемач, по-специално сериен предприемач, както беше посочено по-рано. Той е собственик и съосновател на линията OKO CBD. Той е и бизнес партньор на Blessed Brand.

Джамил Хардуик също е телевизионен и филмов продуцент. Преди това той е бил съизпълнителен директор на Bravelife, продуцентска компания с редица одобрени и в процес на разработка телевизионни филмови проекти. Той е помагал на актьора Омари Хардуик в управлението на таланта му. Джамил също така спечели сделки за позициониране на продукти за гостувания в телевизионни предавания, включително Dark Blue на TNT и Entourage на HBO. Въз основа на неговите постижения нетната стойност на Джамил Хардуик трябва да е голяма. Твърди се, че по-малкият му брат Омари Хардуик има нетна стойност от 5 милиона долара.

Популярни Публикации