Мадона Луиз Фортин- съпруг, любовен живот, женен, нетно състояние

Мадона Мадона е известната майка на Луиз Фортин. Животът на Фортин прекъсна, когато тя почина на 30-годишна възраст. Мадона е едно от най-известните имена и лица в света. Тя е добре известна със своя отличителен стил, умения и дързост. Известна е като Кралицата на попа. Световните рекорди на Гинес също я обявиха за най-продаваната изпълнителка. Нейните житейски постижения са насърчение за всички останали. Тя беше първият човек, допуснат на площада на славата Уембли в Лондон. През цялата си кариера тя е номинирана за няколко признания, печели безброй награди и счупва множество рекорди. Нейните записи са продадени в над 300 милиона копия по целия свят.

Бързи факти

Пълно име Мадона Луиз Фортин
Първо име Мадона
Презиме Луиз
Фамилия Фортин
Дата на раждане 11 юли 1933 г
Възраст 88 години
Професия Майка на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Бей Сити, Мичиган
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Рак
Семейно положение Женен
Съпруг Силвио Чиконе
Без деца 6

Брак

Фортин беше омъжена за Силвио Антъни Тони Чиконе, инженер на Chrysler и General Motors. Те останаха заедно до смъртта на Фортин. Антъни, Мартин, Мадона, Пола, Кристофър и Мелани бяха техните шест деца. Всички те са жители на детройтските предградия Pontiac и Avon Township, които сега са известни като Rochester Hills.

  Мадона Луиз Фортин

Мадона Луиз Фортин (Източник: Google)Смъртта на Фортин

Фортин почина в резултат на рак на гърдата. Мадона започна да вижда промени в майка си четири до пет месеца преди смъртта си. Тя разпитваше майка си за това, но Фортин избухна в сълзи, когато го направи. Мадона беше близо до баба си, когато майка й почина. Не можеше да заспи, докато баба й вече не беше до нея. Мадона постепенно започна да се бори срещу всеки, с когото баща й се срещаше, страхувайки се, че ще откраднат баща й от нея. След това той се ожени за домашната прислужница, а Мадона беше бясна на баща си, че се е оженил повторно. Тя започна да се бунтува срещу баща си и те имаха няколко трудности.

Бракът и връзките на Мадона

Мадона е дама, която не се интересува от другите и прави каквото си иска. Тя е излизала с няколко момчета, но се е женила само два пъти. Тя се омъжи за актьора Шон Пен. Двамата бяха много обичани и всички бяха развълнувани от брака им, но той не се разви по план.

Двамата започват да се карат и карат и в крайна сметка се развеждат през 1989 г. Те остават добри приятели. Впоследствие Мадона се среща с Карлос Леон, от когото има дъщеря. Омъжи се за режисьора Гай Ричи, от когото има един син, Роко Ричи. През 2008 г. те се развеждат. Скоро след развода Мадона започва да се среща с бейзболната звезда Алекс Родригес.

Мадона е добре известна с това, че се среща с фонови танцьори, които са значително по-млади от нея, като бившия й приятел Хесус Луз. Те обхващат годините от 2008 до 2010 г. Тя също беше романтично обвързана с Денис Родман, Тупак Шакур, Ванила Айс и Уорън Бийти. Според спекулациите Мадона е имала много срещи с Майкъл Джексън. В момента Мадона се среща с Ахламалик Уилямс, неин фонов танцьор.

  Мадона Луиз Фортин

Мадона Луиз Фортин (Източник: Google)

Няма много информация относно романите на Мадона, тъй като тя вече не говори за тях. Ахламалик е с 25 години по-млад от Мадона. Мадона има четири осиновени деца. Лурдес Леон, Стеле Чиконе, Естере Чиконе, Дейвид Банда, Мърси Джеймс и Роко Ричи са имената на нейните деца.

Нетната стойност на Мадона Луиз Фортин през 2022 г

Нетната стойност на Fortin е неизвестна. Счита се, че нетното състояние на Мадона е 590 милиона долара към 2022 г.

Популярни Публикации