Кристал Теобалд - биография, история на връзките, нетна стойност

Кристал Теобалд е предприемач и американски гражданин, роден през 1982 г. в Ривърсайд, Калифорния, САЩ. През февруари 2006 г. 5150 членове на банда убиха 24-годишна жена.

Историята за нейното убийство придоби популярност, след като Netflix продуцира криминален документален филм, озаглавен „Защо ме убихте? (2021)“ базиран на убийството на Кристъл Теобалд. Според източници майката на Кристъл открила убийците на дъщеря си в социалните мрежи с помощта на племенницата си Джейми.

Бързи факти

Пълно истинско име Кристал Теобалд.
Възраст (към момента на смъртта) 24 години.
Професия Предприемач.
Година на раждане 1982 г.
Дата на убийството 24 февруари 2006 г.
Място на раждане Ривърсайд, Калифорния, Съединени американски щати.
Място на смъртта Общинска болница Ривърсайд.
Място на инцидента Арланца, квартал в Калифорния.
Причина за смъртта Убийство.
образование Завършвам.
Алма матер Средна гимназия.
Националност Американски.
Религия Кристиян.

Кристал Теобалд Биография

Според съобщения в медиите Теобалд е 24-годишен американски предприемач от Ривърсайд, Калифорния. През 1982 г. тя е родена. Точната й дата на раждане не е известна.Кристъл Теобалд е била на 24 години, когато е била убита през февруари 2006 г., според източници. Според източници Кристъл Теобалд е починала като трагичен резултат от бандитско насилие.

Тя не е била член на банда или престъпна организация. Тя беше благочестива християнка. Кристъл завършва средно училище в родния си град и след това започва да се концентрира върху кариерата си.

Кристъл Теобалд идва от добре установено християнско семейство, според нейните семейни данни по онова време. Няма налична информация за баща й. Името на майка й, от друга страна, е Белинда Лейн.

Тя има трима братя и сестри, според Netflix, включително двама братя, Робърт Роби Теобалд и Джъстин. Братовчедката на Кристъл, Джейми, също помогна на майка си да открие убийците на Кристъл Теобалд. Майка й, според източници, също е присъствала на мястото, където е била убита.

 Кристал Теобалд

Кристал Теобалд (Източник: Pinterest)

История на отношенията

Кристъл Теобалд не беше женен. Тя обаче живееше в Калифорния, Съединените щати, с приятеля си Хуан Патлан. Според източници тя има и две дъщери.

Защо ме уби? е документален филм на Netflix. Кристъл Теобалд се омъжи за съпруга си и сподели снимки от сватбата им. Кристал също е майка на две деца, една дъщеря и един син, според докладите.

Имената на дъщерите й обаче са неизвестни. Според източници, любовникът на Теобалд, Патлан, е бил в колата с нея, когато членовете на бандата са застреляли Кристъл. Хуан Патлан ​​също беше прострелян в кръста от убийците, но се възстанови след операция.

Факти

  • Според IMDb Netflix ще издаде документален сериал, базиран на убийството на Кристъл Теобалд на 14 април 2021 г.
  • защо ме убихте е заглавието на този сериал на Netflix.
  • Белинда Лейн и Джейми създадоха фалшив акаунт за Кристъл, наречен Ангел.
  • Кристъл Теобалд беше успешен предприемач, който живееше със семейството си в Ривърсайд, Калифорния.
  • Кристъл Теобалд беше висок 5 фута 2 инча (в метри 1,57 м).

Популярни Публикации